Лорд Евгени Минчев в атака: Илчев - между мистър Бийн и църковен деятел, Михаела - в гащите на Шейкин Стивънс и още + СНИМКИ

457
12 Декември 2020, 17:17


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Катрин Зита Джоунс- кавалер на добрия вкус
!

Любувам се на този кадър и потвърждавам за себе си казаното от мъдреците на естетиката, че малкото винаги е повече. Катрин Зита Джоунс, в която никога не съм съзирал величествена модна икона, днес заслужава сваляне на шапка заради непорочната си елегантност. И няма да е как иначе, след като снимката е от деня в който принц Чарлз я ръкополага като кавалер на Ордена на Британската Империя. Вижте този инак скромен цвят, който разположен върху силуета на звездата придобива друго значение. Значението на огромната шапка, на бляскавата осанка, всичко това се съвокуплява в пълното изражение на добрия вкус, въпреки, напомням- семплата организация на цвета.   И макар бежовото да не е цвят- пророчество, смятам, че този пример трябва да бъде последван. Не само в залите на Бъкингамския дворец а изобщо, когато поводът го допуска.

Михаела- в гащите на Шейкин Стивънс?

Грамадански плетен пуловер- това не бях виждал от времето на увлечението на баба ми към ръчното плетиво. Същите плетеници, само че в по-умърлушен цвят имаше и на моите пуловери, но годината беше различна а аз бях хлапак. Този син облак аха да се превърне в гръмотевична буря а и ако правилно виждам, синтетиката тук е в изобилие- достатъчна за електрически заряд волно или по невнимание. Не са ли ръкавите малко дълги а каскетчето излишно? Кой съм аз да съветвам Михаела Маринова, но ако реши да ме чуе- всичко това- вън. Моля. И още- поради что е така загащила процесния пуловер в панталон, мисля, от времето на Шейкин Стивънс и един от братята Джексън. Харесвам прическата- сякаш шише сок от моркови се е разлял от изтисквачката а фотошопа е изпреварил времето си, направо.

Нов стилист за Кеца! Валс за Богдана!

Каква мила снимка, какъв плакат на естрадното разнообразие, какво сако при Васил Найденов. Погледнете раменете, насладете се на кройката ала Сиси Кеч и тези черти, подсилени сякаш с кеч балсам. Найденов е политнал към стила на Либераче, може би налучквайки или по принуда, но каква пък точно принуда би го отвела в света на лъскавото и дрънкулките? Шалчето е така умилително, че от съпричастие бих го попитал къде продават същите и имат ли го в лимонено… Не за себе си, искам да го подаря на Гала, която скоро ще видя. Черните очила, ала Стиви Уондър, повлиял на кариерата му положително, май не се връзват на всичко това. А Богдана, да, Богдана… Постоянна в своята любов към перлите, към стила на старата софийска буржоазия, крепи на раменете си добрия вкус. Харесвам косите и- бухнала празничност, към която бих препоръчал едно амарето и хайде, нека съм щедър- един валс.

Деси Слава- пак неподготвена, пак с чантите…

Къде си тръгнала моме Деси Слава, или откъде се връщаш, в шушлячна прегръдка, украсена от найлонови чанти и покупки… Прави чест на певицата, че е пуснала днес прислугата си и лично прави пазар а може би по-късно и вкусна вечеря. Модното и меню обаче е постно, незавидно, глухо. Блузата и като топографска карта, забравена на поляната зъзне в прегръдката на екипировката, която не е съвсем за пазар, пък макар и хранителен. Долнището ме запраща в съвсем различна посока, някъде около връх Вола, но да не търсим под вола теле. Родената под знака на зодия Риби звезда, плува в свои води със скиорска шапка, и се промушва като в гигантски слалом между капките, които в моите очи са вече градушка. Да, ще призная, че заради подкупващия чар на певицата, съсредоточен в очите и полуусмивката , прощавам прегрешението маратонки като препоръчвам да не ги поставя дори и за поход до кварталния магазин. Все пак съм любопитен какво ще готви Деси Слава и ако желае да ме покани, свободен съм всяка трета събота на нечетни дати.

Илчев- между мистър Бийн и църковен деятел!

Дами и господа, нека опелото започне сега. Така ми въздейства облеченото от Стефан Илчев палто, което ако не беше в цвят на кър, можеше да бъде възприето като ритуална църковна одежда. А как стои само този шал на певеца- златисто-никакъв- истински епитрахил, към който липсват само панагиите ,  принадлежащите кандила и прочие. Без да богохулствам, ще обърна внимание на маратонките, които и в най-смелата ми представа не биха били подходящи към облеченото. Илчев сигурно иска да прилича на мистър Бийн и мога да кажа, че по цветове и хумористични детайли го задминава. Оголените глезени са стар номер на мъже извън пубертета да се правят на тийнейджъри, но Стефчо, знаем се, знаем се… Едно черно поло си пробива път през палтото, като комин над медодобивен комбинат. Също така тържествено но напразно седи прическата му около която очила тип докторски /но не паметник/, са също отегчителен аксесоар. Стефан има  вид на професор, но без да знае по какво.

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени