Лош късмет преследва Анита Мейзер: Eдвам вървя, чувствам се полужива!

776
24 Октомври 2021, 15:00


Серия битови инциденти преследват Анита Мейзер, откакто излежа присъдата си в Сливенския затвор и се завърна в любимата си Америка. В Щатите шоколадовата красавица разполага с луксозен дом и дори има домашна помощничка, която върши домакинските задължения. Въпреки това проблемите й не спират, научи HotArena.

Ромката била убедена, че има врагове, които почти денонощно не спират да злобеят по неин адрес и дори били готови на енергийни вмешателства, за да загази тя. След като за пореден път напомпала дужки, за да освежи външния си вид, брюнетката отпраши към Санта Барбара, понеже имала нужда от романтика и разходка. Заедно с домашния си любимец Тита посетили имението на Майкъл Джексън, част от което било отворено за туристи. Точно там на 10 октомври станала белята. Голям клон на дърво се счупил и цапардосал право по главата Мейзер. Секунди преди това тя била щастлива, че шофира по булеварда, по които някога е шпорил возилата и Кралят на попа. Белята се развила за секунди и като по чудо рухналото дърво не сложило край на земния й път.

„Иначе казано - така стават белите - неочаквано, но аз какво ли не преживях до момента... Падам, натъртвам се цялата, едвам вървя, чувствам се полужива понякога, а преди броени дни, в Санта Барбара, на централната пешеходна улица ми падна клон на главата. Имаше много силен вятър! Мислех, че това е последният ми ден на земята. Бях готова за следващото измерение. Дори ми беше любопитно да видя  как е там. Потърсих спешна помощ. За късмет попаднах на страхотно обслужване, всичко беше топ. Изключителни лекари с неописуемо отношение не само към мен, но и към моята голяма любов - кученцето ми Тита, което взех след смъртта на котката ми Долче, която обичах безкрайно. Принудих се да прекъсна американската си обиколка след 5 месеца и 5 дни, но съм жива и продължавам да страдам, да се радвам, плача и смея. Живея, защото Бог го иска.

Всички клетви по мой адрес се „стопиха” пред положителните пожелания и безброй молитви. Ще си поживея, докато Бог ме прибере при хората, които обичам! Ако пък внезапно си отида, не ме забравяйте, всяка ваша молитва ще бъде чута отвисоко. Бъдете благословени и се пазете, при силен вятър, да не ви падне и на вас клон на главата, че много боли. Америка е най-великата и красива държава! Обичам я повече, отколкото България, в която за мое съжаление съм се родила. В нея определени хора с власт ми „изсмукаха” кръвта”, но пък в замяна ми наляха „бензин”,  който е достатъчен да обиколя целия свят”, изповяда емоционално в социалните мрежи Анита Мейзер, която в Страната на неограничените възможности се е отдала на забавления, нощен живот и пътешествия между отделните щати, харчейки наследството от бившия си американски съпруг.

Анита смята, че има живот като на филмова лента. Тя самата определяла себе си като щастливка, на която мнозина завиждат. Повечето й врагове били българи. Те не пропускали възможност да й забият нож в гърба, но и тя не им оставала длъжна. Мейзер е обидена на твърденията, че е виновна за смъртта на бившия си съпруг – културистът Николай Димитров. Тя била сигурна, че е невинна и е наклеветена за нещо, което не е извършила. Както е известно, през лятото на 2016 г. срещу Айше Желева, по-известна като Анита Мейзер, бе повдигнато обвинение за убийство по непредпазливост. Морската столица – Варна гъмжеше от слухове. Говореше се, че мускулестият охранител е заклан, удушен и убит по време на любовна игра със свински опашки.

В крайна сметка Анита Мейзер излежа 2-годишна присъда в Сливенския женски затвор, а след като бе освободена, събра куфари и замина за Америка. До момента тя не е платила стотинка кръвнина на роднините на Николай.

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени