Честито! Роди се внук на Илия Павлов (Дъщеря му Венцислава с второ дете)

https://hotarena.net/lubopitno/chestito-rodi-se-vnuk-na-iliia-pavlov HotArena.net
Честито! Роди се внук на Илия Павлов (Дъщеря му Венцислава с второ дете)
Венцислава, голямата дъщеря на създателя на \"Мултигруп\" Илия Павлов, роди син на милионера и наследник на един от най-богатите мъже в Близкия Изток Акрам Микнас - Тарек, научи ексклузивно HotArena.


Радостната вест потвърди пред медията ни прадядото на новородонето Павел Найденов. \"Имам правнук. Венци роди момченце преди два дни и сега всички празнуват\", заяви щастливият бай Павел.


Най-малкият Микнас е проплакал в Дубай, където родителите му се установиха след сватбата си през 2014 г. и където е съсредоточен голяма част от бизнеса на известната фамилия.


Венцислава и Тарек вече имат едно дете - дъщеричка Алба, която на 27 ноември навърши 4 годинки. За рождения й ден до емирствата е пътувала българската й баба по майчина линия - Антоанета Чергиланова, която е първата съпруга на Илия Павлов. Мащехата на Венци, Дарина Павлова, обаче е пропуснала партито на малката.


На празника на Алба Венцислава Найденова - Микнас вече е била в напреднала бременност - в осмия месец, пише ПИК. 


Внукът на Илия Павлов е само на 3 дни, но вече е милионер! 

Бебето и 4-годишната му сестра Алба са най-малките наследници на Акрам Микнас. Тъстът на Дарина Павлова притежава империя за милиарди долари.Дядото на децата притежава най-голямата рекламна агенция в арабския свят, има представителства в 16 страни в Близкия изток, над 1400 души персонал, недвижими имоти и хотелиерската индустрия за 125 милиона долара.


Клиенти на фамилията Микнас са Националната банка на Саудитска Арабия, световни гиганти като \"Кока Кола\", \"Жилет\", \"Ленд Роувър\", \"Сименс\", които само за една рекламна кампания плащат суми от порядъка на 10-20 млн. долара. Чрез една от фирмите, зетят на Дарина Павлова и съпруг на Венцислава Найденова управлява хотели и ресторанти, както и яхтено пристанище в Бахрейн. А годишният оборот за холдинга и всичките му дъщерни дружества се изчислява на над 500 милиона долара.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.