Руслан Мъйнов отказва роли (Театралната система е остаряла, твърди актьорът)

https://hotarena.net/lubopitno/ruslan-mainov-otkazva-roli HotArena.net
Руслан Мъйнов отказва роли (Театралната система е остаряла, твърди актьорът)
\"Тази театрална система, в която се трудим, за мен е остаряла. Не казвам, че аз съм човекът, който да реши как тя да бъде реформирана, но тя развращава хората по някакъв начин, защото те знаят, че няма да мръднат от мястото си с години\", сподели актьорът Руслан Мъйнов, който от доста време не се занимава с театър, живее само на малкия екран, видя HotArena.


\"Проблемът всъщност е, че заплатите са доста малки. Другите варианти позволяват да се работи за големи хонорари и човек да прави само това, което обича, а не след репетиция да отиде да кара такси или да продава сандвичи, за да изкара допълнителни пари. Аз не поемам ангажименти в театъра, защото по този начин ангажираш много години от живота си с този проект. И сега постоянно отказвам роли. А и няма какво да си кривим душата, телевизията носи огромна популярност, която влече след себе си покани от много места и от всякакво естество. Трябва да отсяваш и да отбираш, което ти е интересно на теб и на хората\", смята Мъйнов, който освен в телевизията, се изявява и с концерти. 


\"Много обичах да си пея с Пепа Николова. Тя беше изключителен човек, от нея научих много за отношенията между актьорите. За мен тя е светъл период в живота ми\", разкрива той. 


В личен план актьорът се притеснява за близките си, които живеят в Украйна. \"Сестра ми казва, че всяко позвъняване на вратата й причинява инфаркт. Защото не знае дали не носят призовка за сина й или мъжа й. Проблемът там е създаден отвън и скоро няма да се разреши. Близките ми не искат да живеят тук, майка ми дойде през 2003, поживя малко с мен, но не й хареса. Сега живее до сестра ми, в източната част на Украйна. Там няма военни действия\", успокоява се Мъйнов, пише България днес.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.