След години вражда и съдебни битки - Слави и Халваджиян заровиха томахавките (Ще работят ли заедно?)

https://hotarena.net/lubopitno/sled-godini-vrajda-i-sadebni-bitki-slavi-i-halvadjiian-zaroviha-tomahavkite HotArena.net
След години вражда и съдебни битки - Слави и Халваджиян заровиха томахавките (Ще работят ли заедно?)
Дългогодишната вражда между Слави Трифонов и Магърдич Халваджиян приключи, видя HotArena.


Двамата най-влиятелни продуценти в телевизионния ефир се помириха, заровиха томахавката и започнаха нова глава от дружбата си. Това стана в понеделник вечер в шоуто на Трифонов, където на гости му беше артистът Димитър Рачков, подвизаващ се от дълги години в екипа на Халваджиян. Двамата започнаха разговора с шеги и закачки, а на влизане Рачков разцелува и прегърна няколко пъти Дългия.


Изненадващо към гостуването на Рачков се присъедини и доскоро най-големият враг на Слави Магърдич Халваджиян, който се включи с интернет връзка. Дълги години двамата водят съдебни дела един срещу друг в опит за преразпределение на ефира. Враждата продължи и открито в ефир, като двамата не спираха да се обиждат и подиграват един друг в собствените си предавания.


Днес вече Слави и Халваджиян са забравили враждата и са на нов етап в отношенията си. За пръв път от 15 години двамата продуценти се виждат. Дългия дори обяви, че прекратява всички дела към \"Господари на ефира\", а по този повод Халваджиян го покани на кафе. В края на разговора дългокосият продуцент каза: \"Звездите идват и си отиват, легендите остават\", а Слави го нарече \"приятелю\".


Рачков не пропусна да се пошегува със Слави и бившите му служители Зуека и Алекс Раева, а от своя страна Дългия го захапа с въпроса \"Как е Мария Игнатова?\". Тогава артистът стана сериозен и разкри, че не я е виждал от почти 1 година.


Преди стопяването на ледовете с най-големия си враг Слави се пошегува с прекия си конкурент Николаос Цитиридис, който в същото време дебютира в национален ефир с новото вечерно предаване по Би Ти Ви.


Само по себе си новото шоу е събитие за родните ширини, тъй като започва в часови пояс, над който дълги години власт имаше Трифонов. Гръцките корени на Николаос веднага разбунтуваха зрители, които са против византиец да превзема родния ефир. Сравненията с Трифонов също не бяха подминати. Първи гост на стенд-ъп комика беше Юлиан Вергов, но въпреки сценария гостуването му мина протяжно и безинтересно. В ролята на ко-водещ в шоуто влезе и моделката Славена Вътова, която продължава да странства в различни предавания в опит да намери правилното място за себе си.


Самият Цитиридис разкри, че е готов да поеме цялата омраза на света. Младежът, роден в Гърция, но отраснал в столичния квартал \"Овча купел\", каза, че не се притеснява от неизбежните сравнения с Трифонов и ги приема с усмивка, пише България днес.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.