Удар! Рачков с имот в Еленския балкан за 8 бона

https://hotarena.net/lubopitno/udar-rachkov-s-imot-v-elenskiia-balkan-za-8-bona HotArena.net
Удар! Рачков с имот в Еленския балкан за 8 бона
Димитър Рачков е направил доста изгодна сделка, закупувайки парцел в малкото селце Кожлювци в Еленския балкан, дочу HotArena.

Къщите в района стрували доста изгодно – около 20 000 лв., но актьорът предпочел да си купи земя за 8000 лв. и сам да си построи вила по неговия вкус. Митко, който е известен с ловното си хоби планирал да се включи към местната ловна дружинка, известна с трофеите си от мечки, глигани и сърни.

Бургазлията смятал да вдигне 2-етажно имение като това, което преди 6 години построи в сливенското градче Твърдица. Там актьорът построи палат върху наследствен терен от неговата баба. При всяка възможност претрупаният с работа комик бягал от шума и натоварения си график в провинцията. Къщата била опасана с няколко камери за видеонаблюдение, а за насажденията в двора му се грижел човек от Твърдица.

„Направил съм си една къщичка и там се чувствам изолиран. И си намерих хоби, отдушник – лова. И не заради убиването, аз ходя само за глигани, колкото заради природата, заради ходенето. Много е разпускащо”, разказвал е за хобито си актьора.

Новината, че Рачков ще започва да строи къща в село на 10 км от живописното градче Елена лъсна по време на обществено обсъждане на бюджета на общината. Господарят на ефира се оплакал, че в момента няма път до махалата, в която си е купил парцел и няма нито един постоянен жител заради трудния достъп. Махалата се оживявала само през почивните дни, когато хората от Велико Търново и Елена се връщали в родния си край. Пътят от Кожлювци до съседното Буйновци бил от чакъл, което затруднявало придвижването им. Той бил готов сам да направи асфалтиран път, за да не потроши колата си, ако общинарите не предприемат нещо, пише Уикенд. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.