УЖАС: Любо Нейков без дрехи на сцената, крие телеса с куфар

https://hotarena.net/lubopitno/ujas-liubo-neikov-bez-drehi-na-scenata-krie-telesa-s-kufar HotArena.net
УЖАС: Любо Нейков без дрехи на сцената, крие телеса с куфар
Любо Нейков се кани за излезе чисто гол пред стотици хора в големия салон на „Сълза и смях” в София. Актьорът ще бъде голямата атракция в нов прочит на класическата пиеса „Женитба” от Н. В. Гогол. Идеята да се покаже пред хората, както майка го е родила, е на популярната с любопитните си хрумки режисьорка Лилия Абаджиева, дочу HotArena.

Вечерта на 9 февруари ще бъде паметна за българския театър. Това е моментът, в който Любо Нейков ще блесне на софийска сцена в цялата си натурална прелест, за да покаже нагледно на своите фенове какво означава тежестта на 150 килограма живо тегло. Единственото, с което ще се прикрива, ще бъде един не много голям куфар, който ще се старае да държи точно пред срамотиите си, за да не станат достояние на цял един народ, научи „Уикенд”. Със сигурност обаче ще има и зрители, които ще се радват на шанса да получат по-подробна гледка от тази, която биха искали да видят, тъй като едва ли може да се намери достатъчно голям куфар, за да покрие абсолютно всяка любопитна подробност от тялото на Любо Нейков. Във виртуалното пространство вече могат да се намерят снимки на въпросната гола сцена, но те със сигурност не могат да отразят дори една десета от реалното преживяване да гледаш Любо Нейков в целия му природен блясък.

Самото представление ще бъде изиграно за първи път в Пазарджик на 5 и 6 февруари, а софийската премиера е планирана за 9 февруари. След това ще дойде ред на Пловдив. Макар вече да не е европейска столица на културата, културните събития в града под тепетата продължават с пълна сила, а голият Любо Нейков ще бъде като черешка на тортата там. Актьорският състав на „Женитба” ще представлява нещо като сборна група от най-добре познатите лица от „Господари на ефира”, „Откраднат живот”, „Столичани в повече” и някои други добре познати тв продукции. Освен най-тежкия актьор в страната ни, на сцената ще излязат още Станимир Гъмов, Румен Угрински, Моню Монев, Снежана Макавеева, Албена Павлова, Невена Бозукова и др.
След като през пролетта Народният театър свали от програмата си Голия Хамлет на режисьора Явор Гърдев, феновете на това изкуство се радват, че Лилия Абаджиева е успяла да намери много по-внушителен актьор от хилавия Леонид Йовчев, който да покаже, че няма нищо срамно в едно голо мъжко тяло, пише Уикенд. 
 

1 Коментара

Мая

преди 4 години

Е какво от това? Нали е актьор, не трябва да има предразсъдъци относно роля. Дреме му н Любо Нейков какво говорите за него

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.