Мъжът на Мария Илиева я смени с по-млада жена! Георги заряза певицата окончателно с бебето им на ръце

7188
12 Юли 2018, 15:11


Певицата Мария Илиева окончателно се е разделила с бащата на сина си, издават нейни близки. Макар че станаха родители на малкия Александър в края на януари, те не успели да изгладят различията си и връзката им се разпаднала безвъзвратно. 6 месеца по-късно таткото вече се фука с нова, по-млада жена, научи HotArena.
 
Запознати твърдят, че 27-годишният Георги Михайлов има нова дама в живота си и даже не ще да чува за бившата. В момента той обикаля родното Черноморие с гаджето си и не се притеснява, че по този начин дразни Мария. Актуалната тръпка на Жоро е значително по-млада от Илиева – някъде около 25, и това още повече вбесявало певицата. Тя сипела огън и жупел по адрес на новосформираната двойка и се зарекла да отмъсти на Михайлов, който я унизи така грозно, ограничавайки достъпа му до детето.

Таткото на бебето Александър от години живее в Белгия, където учи и работи, а в България се прибира все по-рядко. В момента младокът е на родна територия, но вместо да се посвети на сина си, той се припича по плажовете с актуалната си тръпка.

Отношенията на Мария и Георги се влошиха още по време на бременността й. Тогава той изкара близо месец в САЩ, далеч от певицата и развиващия се живот в утробата й. В музикалните среди се носи клюка, че семейството на Михайлов изобщо не одобрявало Илиева за снаха, тъй като е с цели 13 години по-възрастна от него. Родителите му били най-доволни от факта, че с певицата вече са разделени и го насърчавали да я разкара окончателно.

Изпълнителката сама разкри в свое интервю, че с Жоро никога не са делили един покрив и той не участвал активно в живота на детето. Мария все се надявала, че когато синът й порасне, баща му ще поеме своята отговорност, но вероятно това няма да се случи.

Палавият младок не се чувствал готов да бъде родител, но Илиева си наумила да роди от него, понеже била убедена, че хваща последния влак. Когато заченала спонтанно, тя решила да задържи бебето, защото възрастта й напредвала, а шансовете й да стане майка след 40 все повече намалявали. „Аз имам тежък характер. Властна съм, обичам да доминирам и да се налагам”, обяснява Мария вероятната причина за любовните си несполуки, пише Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тая шафрантия с дебела шундра
Преди 1 година
0
Прочетете га яде хуя на министър Кралев а са КФо фана някакъв хем грозен хем беден хем я изостави ама и аз да съм и аз ще изоставя жената до мен ако вади свинските бутове на Мария Илиева а ГЛЕЗЕНИТЕ и майчице мила -Чернобил!Тая трябва да ходи на рекордите на гинес жена с най-дебели глезени анатема
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
додеа
Преди 1 година
-2
властна била доминантна била, здравей, лос лесбос
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ани
Преди 1 година
-4
Използвала го е за донор, на всички ни е ясно :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Галя
Преди 1 година
-5
Мариййке , Мариййке, освен тежък характер имаш и глупав акъл да си губиш времето с неподходящи мъже ! Не си млада вече ,а в семейството ти е пълна каша. Сега си поредната кукувица,отглеждаща сама детето си. Еми тъпо е !!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!!!!!!!!!
Преди 1 година
-2
Не мога да разбера, защо постоянно жените и развеждате хората, явно ви доставя удоволствие това! Някак си се чувствате удовлетворени №!!! Хахаххаха А и да я е сменил това какво топли България......????? Я да питаме .... „Българи това топли ли ви вас”?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Путколета Курвозанова - подвижната сауна
Преди 1 година
-6
Аз се топля само от месестите си срамни устни с размерите на килима пред входната врата. Като пръдна, пръднята рикошира в тях и се издига нагоре като мараня и ме топли. Така поддържам и форма, понеже се получава сауна ефект, че като кача два килограма ми личат на лилипутските размери и ставам като бахур. То не става само с яздене на курци. Е, Николайчо малко не ме понася, понеже смърдя на канал и на варени черва, ама к'во да се пра'и…


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени