Мартин Петров ограбен не от банката, а от любовница! Жена му Ралица го зарязала заради аферата

30 Ноември 2017, 13:08


Футболната звезда от близкото минало Мартин Петров, който миналата седмица подаде сигнал до Софийска градска прокуратура, че в „УниКредит Булбанк“ действа организирана престъпна група, която е успяла да открадне 3,8 милиона лева от 13 негови банкови сметки в трезора, е станал жертва на дръзка финансова измама, организирана от собствената му любовница, узна HotArena.

 

Грандиозният скандал с източените банкови сметки на Мартин Петров стана публично известен преди дни, макар да тече от 18 август. Тогава именитият спортист посетил банков клон, където научил, че назначеният му от трезора личен банкер Ирина Аткова е отстранена от финансовата институция още през декември 2016 г., писа „Уикенд“.

 

В продължение на 8 месеца обаче Ирина, която е поддържала интимни отношения с футболиста, е оперирала с парите му, а от банката не са информирали Мартин Петров, че трудовия договор на личната му банкерка и любовница с финансовата институция е прекратен.

 

Според директора на „УниКредит Булбанк“ Левон Хампарцумян, футболният герой бил типичен пример на „ниско грамотен клиент, който е бил завлечен от хитра и красива жена“. Изпълнитеният директор на банката арогантно окачестви доскорошната си служителка като „уличница“.

 

Петров е подписвал всички документи, а част от преводите са направени с електронния му подпис. Ако не е искал да прави това, то е бил подведен. Имал е доверие някому и е подписвал документи, без да чете. Но всичко това си е негов проблем. Хората с пари трябва да умеят да ги пазят, да имат елементарни познания и да са по-устойчиви на методите на уличниците. Знаем, че жените златотърсачки са доста талантливи, затова мислят цял живот. А глупаците плащат за глупостта си...“, цитиран е Левон Хампарцумян от онлайн изданието „Тема“.

 

Най-виокоплатеният банкер в България, който прибира 300 000 лева месечна заплата, не дава обяснения защо доскорошната му служителка не е предадена от него на прокуратурата, а само е отстранена от финансовата институция. Според запознати, към днешна дата хитрата Ирина работи в друга банка.

 

Източници на „Уикенд“ от спортните среди потвърдиха, че Мартин Петров е поддържал интимни отношения с личната си банкерка в последните 4-5 години. Заради любовната афера на футболната звезда съпругата му Ралица го зарязала и с двете си дъщери се установила да живее в Лондон.

 

Мартин Петров се ожени за Ралица през 2002 г., когато подписа многомилионен договор с немския футболен клуб „Волфсбург“. Тогава бързоногият нападател от Враца призна, че е форсирал сватбата си, за да не плаща 5%-овия допълнителен ергенски данък в Германия. Малко след брака си футболисът се запознава с красавицата Ирина, която му е назначена за личен банкер от „УниКредит“. Двамата подхващат любовна афера през 2007 г., твърдят запознати.

 

Мартин отрупваше банкерката със скъпи подаръци. Тя шофираше уникалния му спортен „Нисан“ за 200 000 лева, носеше скъпи дрехи и бижута, купени й от Петров. Футболистът дотолкова й е вярвал, че й е поверил електронния си подпис и й е дал правомощия да оперира вместо него с финансите му. Тя обаче успя да го ограби и едва ли Мартин ще успее да получи парите си от банката, нищо, че Ирина е била служител на „УниКредит“. Истината е, че той сам си е виновен за тази абсурдна история”, коментират свидетели на злочестата любовна авантюра между спортист и финансистка.

 

Адвокатът по търговско право Тодор Табаков, който защитава интересите на футболната звезда отрича клиентът му да е знаел за последните финансови операции на Ирина и претендира, че банката е трябвало да информира Мартин Петров, че е прекратила договора на личната му банкерка. Според думите на Табаков, най-големите финансови зулуми за клиента му са настъпили в периода януари – август 2017 г., когато Ирина вече е била отстранена от „УниКредит Булбанк“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
kEF KEF KEF
преди 4 години
0
hA HA HA Goljam kef. Tapanar ritni topkowetz. Eba si skapoyo ebane na toja krokodil. Ot kadeto doshli, tam otishli parrite. TAP PROST GLUPAK FUTBOLOST, DANO DA SI OSTANAL S 1 LEV, KRETEN SMOTAN!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Иво
преди 5 години
0
Все пак има нещо гнило в Булбанк, за да се допусне такова нещо, клиентите нямат никаква защита........
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Abv
преди 5 години
-3
На този му се пада. Беше се взел за по-голяма звезда от Бербатов и Стоичков.Няма друг футболист с толкова арогантно, нагло и пренебрежително поведение към феновете.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бляк
преди 5 години
-1
Да бе мирно седяло не би чудо видяло!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
фифо
преди 5 години
-1
ако тази която показахте от предна статия е банкерката за каква красавица се говори тази на снимката прилича на керкенез на около 50години по скоро работеща като чистачка на тоалетни а на глупака му е изписано на лицето колко е прост и наивен
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени