Наглост и непукизъм: Владо Карамазов дни наред заразявал с Ковид-19

25 Декември 2020, 14:09


Дни наред актьорът Владимир Карамазов е сял вируси и никой не знае колко хора е успял да зарази с Ковид-19 заради своята безотговорност и непукизма си, дочу HotArena. 

Въпреки огромното количество информация и предупрежденията колко е опасна болестта, които се леят вече цяла година от всевъзможни канали, той не се самоизолирал, когато разбрал, че е контактен с болен, нито обърнал внимание, когато се появили симптомите на заболяването. Разхождал се спокойно и общувал с хора, докато се оказало, че не може да си стои на краката.  

Карамазов се заразил от приятел, на когото се наложило да помогне. Той не уточни в какво се е състояла помощна, но каза, че болният е прекарал половин ден с колата на актьора, а три дни по-късно се доказало, че е с коронавирус. Вместо да остане 10 дни под карантина, както законът изисква от всички контактни лица, Владо се държал така, като че ли нищо не се е случило. В продължение поне на седмица звездата от сериалите „Откраднат живот” и „Дяволското гърло” е сял вируси сред останалите хора, става ясно от негово тв интервю. Болестта е дала ясни сигнала, че трябва да й обърне внимание. Но той отказал да проумее, че това, което му се случва, е предизвикано от Ковид-19.
„Един ден ме стегнаха гърдите в рамките на 5 минути. Пих парацетамол и това нещо мина. След 2 дни ме заболя много силно главата. Пих там някакъв аналгин и, нали, мина ми”, разказа Карамазов. Той си оборудвал „фитнесче” вкъщи и един ден по време на тренировки го втресло. Въпреки това и въпреки че знаел, че е контактен с болен от коронавирус, той не се сетил, че е заразен. Трябвало да играе в представление, което не било играно цяла година. Понеже започнал да говори „на нос”, се обадил на колегите си, за да ги предупреди и да предложи да отменят представлението. Директорът на театъра отказал да направи подобно нещо, ако няма положителен тест за коронавирус. Чак на следващия ден актьорът и си направил теста, като от разказа му така и не става ясно дали е играл в представлението.

„Изпаднах в голям стрес. Мислих се, че сега ще спра да дишам”, разказа още Карамазов. Той се справил сравнително леко с болестта. Големите проблеми дошли чак когато тестът му показал, че вече няма коронавирус. Появили се проблеми със синусите, минал на антибиотици, две седмици нямал обоняние, не усещал вкусове и дори ял развалена тиква, без да разбере.  За ваксините Карамазов каза, че има двама приятели, които са много добри лекари. Ако те му кажат да се ваксинира, щял да го направи, писа Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hhhh
преди 2 години
0
боклук
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени