Народна певица – клонинг на Ралица Паскалева от „Откраднат живот“

2620
03 Юли 2018, 14:00


Актрисата Ралица Паскалева от серила „Откраднат живот, си има двойник, узна HotArena.

Нейно копие се оказа внучката на голямата народна певица Гуна Иванова. По улиците често се случва да я загледат и оприличат на актрисата. Красивата Ива също набира популярност, изявявайки се на фолклорната сцена.

Ива и сестра й Велислава са наследили певческия талант на своята баба и преди година издадоха първия си фолклорен албум. Двете красиви момичета съчетават музиката с уче-нието. Ива изучава финансите в УНСС, а Велислава е студентка в НАТфИЗ в класа на Стефан Данаилов.

Разликата в годините на Ива и нейната двойничка Ралица Паскалева е едва 4 години. Именитата внучка е на 24 г., а актрисата на 28. Актрисата от „Откраднат живот", която очаква бебе от волейболния национал Теодор Салпаров, си е дала кратка почивка от работа. Тя няма да има много време за наследника си, тъй като снимките за новия сезон на филма започват след дни.

Ива много искала да се запознае на живо със своята двойничка и да разбере дали и като характер си приличат толкова, колкото и на външен вид. „Ралица е по-нахакана, отворена и готова да влезе остро на всеки, който е недобронамерен към нея. Докато Ива е същинска душица, дори наивна“, издава общ приятел на двете момичета, пише ШОУ.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бисер
преди 11 месеца
-1
Ралица Паскалева е не само отворена, тя е супер отворена, опасна к---а. Не сравнявайте това скромно и миловидно дете Ина с нея.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени