Не песните, а кличето от ваната превърна Галена в мегазвезда за една нощ

https://hotarena.net/pod-pricel/ne-pesnite-a-klicheto-ot-vanata-prevarna-galena-v-megazvezda-za-edna-nosht HotArena.net
Не песните, а кличето от ваната превърна Галена в мегазвезда за една нощ

Животът на Галена не винаги е бил толкова бляскав, колкото е в момента. Фолк звездата, която е новия треньор в „Гласът на България” започва кариерата си под сценичното име Галя и през 2004 г., записва първата си песен, озаглавена „Можеш ли“. След това пуска още няколко парчета, но все не успява да пробие на голямата сцена и да стане известна. От „Пайнер” решават да сменят артистичния й псевдоним на Галена и брюнетката продължава с напъните за фолк кариера.

Частичен успех спохожда младата певица през 2006-а с песента „Чупката“, която се превръща в първия ѝ хит, но все още не е звезда. Едно секс клипче от ваната буквално преобръща живота на смядовката и я прави известна за една нощ. През 2007 г. изпълнителката от лекия жанр изгря в домашно порно с бившето си гадже Александър.

Според част от колежките на Галена, тя е пуснала сама в интернет записа, на който върти орална любов във ваната. Официалната версия според тогавашния интимен партньор на брюнетката е, че Александър е дал мобилния си телефон на поправка в сервиз на голяма фирма, а техникът, който поправял GSM-а, се натъкнал на записа и бързо разпознал коя е дамата, която върти френска любов. Хитрецът го продава за 200 лева на интернет сайт. Разбира се, Галена не вярва на тази версия и предполага, че екс любовникът й е решил хем да се изфука, хем да я опозори, хем да изкара някой лев. Самият Александър има жестоки проблеми с бившия мъж на Деси Слава Галин, който е настояща половинка на Галена. Вафленият бос заплашва бившия интимен партньор на жена си с мутри. Днес манекенът статист отказва да разговаря с журналисти по темата „Галена” и твърди, че си е имал огромни проблеми заради клипа.

Самият Александър посочил на опозорената си секспартньорка кой е виновникът за пускането на клипа в интернет. Манекенът направил свое разследване, за да се оневини. Галена обаче не вярва на неговата версия. Домашното порно е правено в началото на 2007-а в хотел в провинцията, по това време изпълнителката е имала връзка с модела. Порнозаписът обаче вижда бял свят месеци по-късно, когато тя вече е в обятията на вафления бос Галин. Бизнесменът никак не одобрява, че половинката му се подвизава с такива кадри, но преглъща този факт. По ирония на съдбата, именно порното на Галена я направи мегазвезда, а впоследствие и милионерска половинка. През последните години множество напиращи за известност кандидат звезди се опитват да повторят успеха на клипчето на провокативната певица във ваната, но без успех.

Името на чалгаджийката и до днес се свързва с него, като творбата може да бъде открита във всеки по-голям сайт за лица над 18. Смядовката твърди, че след появата на клипа е изпаднала в тежка депресия и се затворила, но после преглътнала подигравките и се върнала на сцената амбицирана да покаже, че освен да прави добър секс, може и да пее добре.

След срама следва стремглав успех за певицата. „Колкото и да ми завиждат, аз бях първа. Сега могат само да копират. Освен това не съм се стремяла умишлено към подобна слава. Просто се случи, а вместо да ми избодат очите, ми изписаха вежди”, коментира преди време сексапилната изпълнителка, която дори възпя порното си.

Галена забременя за първи път по-малко от година след излизането на секс видеото. Така в началото на лятото на 2009 г. тя стана майка на първородния си син Стефан и това измести фокуса от оралните й умения. Преди 4 години певицата роди за втори път. На 17 февруари 2017 г. във Велико Търново се роди Александър и днес Мама Ураган е горда майка на наследниците си. Признава, че не би родила отново, защото Сашко е доста палав и тя няма сили за ново бебе.

Въпреки че е майка, брюнетката никога не се е правела на примерна, точно обратно. Винаги пие алкохолни питиета  по своите участия и така се развеселява още повече. През годините са се появявали клюки и за любовта й към „белия прах”, който я държал в еуфория и така успявала да обикаля от участие на участие, като навсякъде се раздава като за последно. Естествено, тя отрича.

Освен на скандалното клипче, Галена дължи кариерата си и на любимия си Галин, който плаща скъпите й песни, клипове, тоалети, стилисти и аксесоари. Някои от колежките на скандалната певица също са признавали, че едва ли би била такава звезда без парите на любимия си. Гальо Вафлата, както е известен, щедро финансира капризите на любимата си и така постепенно тя се затвърди в топ 3 на певиците на най-скъпи клипове и дрехи. Галена не прави компромис с качеството и стила си, но част от колежките й я упрекват, че с чужди пари е далеч по-лесно.

Години наред скандалната певица жъне успех след успех и дори успя да измести своята колежка Преслава от първото място във фолк класациите и наградите. Приятелките, които на времето заедно стартираха кариерите си и даже са живеели заедно, помагайки си във всичко, се изпокараха, но така и не се разбра причината. Слухове имаше всякакви и напук на всеобщото любопитство, Галена и Преслава удържаха на изкушението и никога не споделиха защо настъпи разрив в дружбата им. Един от малкото пъти, в които Галена не пропусна въпроса, бе през 2017 г. в предаването „Папараци”. Тогава пайнерката подчерта, че причината за разрива в приятелството й с Преслава не е наградата „Певица на годината”. Това бе най-коментираната тема дотогава – Галена се била обидила, че колежката й пак взима приза, заради което и не се появила на церемонията. Наградите, каза тогава Мама Ураган, за нея никога не са били важни. „Всеки си има версия за нещата. Все пак съм го изговорила и с нея. Тя има своя версия, аз имам своя. Нека да запазя моята за себе си”, каза Галена. Приятелството им продължи над 15 години, но приключи. Днес и двете твърдят, че се уважават, но не са близки. „Никога не сме се карали. Просто настъпи едно мълчание”, сподели Галена и така няколко години между двете имаше ледени отношения, писа Уикенд.

Галена определено извървя дълъг път докато седне на треньорското място в шоуто „Гласът на България”. Според слуховете певицата е успяла да накара мъжа си – вафления бос от Велико Търново Галин Атанасов, да се съгласи да налее солидна сума в рекламните блокове на Би Ти Ви и така в платила мястото си в предаването. Тази година тя измести Камелия, която бе абонирана за стола. Галена се надява с новото си начинание да успее да изтрие скандалното си минало и да си извоюва престиж в професията на певица.

9 Коментара

Тъно

преди 2 години

И пластичните хирурзи не можаха да оправят подпухналото дебело с бръчки лице. Много неприятна селяндура с просташки вулгарен глас

Коментирай

Гената

преди 2 години

За друго не знам, но в Споделям от първа ръка че ходенията и в Америка са свързани с въртене на кавали на местни български мафиоти които се занимават с отглеждане на марихуана. Тази е най-ебаната Долна свиня, виждали сме я на калъп с по 2ма за 5 бона американски долари не веднъж. Мъжът и идея няма каква помия е майката на деца му

Коментирай

ЗАБЕЛЕЖКА ХОТАРЕНА

преди 2 години

НЕ СЕ КАЗВА АЛЕКСАНДЪР А ДАНИЕЛ ТЪПАЦИ

Коментирай

С

преди 2 години

Стига с тези гнусотии. Било е преди 15 години, всички знаят. Защо сега от нищото пак статии? Чак ми е жал, двама сина има и вече са големи деца. Като жена може да е, каквато си поиска, но за децата си е “мама”.

Коментирай

.

преди 2 години

То пък Галин сигурно не ходи..

Коментирай

Валерко

преди 2 години

Всички видяха, че не може да прави хубави свирки

Коментирай

Tania

преди 2 години

Да е пазила на времето какво прави!

Коментирай

ха ха Хо

преди 2 години

Тази кръчмарска певачица е "мегазвезда''само на чалгаропитеците .

Коментирай

Zzz

преди 2 години

Мъжът не се казва Александър, ама както и да е. Продължавайте със скалъпените си и платени статиики ;)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.