Николета кипри щерка си за училище (Папарашки снимки)

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-kipri-shterka-si-za-uchilishte HotArena.net
Николета кипри щерка си за училище (Папарашки снимки)

Плеймейтката Николета Лозанова е в трескава подготовка за 15 септември. Любимата на Ники Михайлов и дъщеря й Никол обиколиха скъпите столични бутици, за да изберат подходящи дрехи за първия учебен ден.

 

\"По

По примера на майка си Божинова е с модерна чанта

 

Като отговорна майка Лозанова се погрижи в гардероба на наследницата й да не липсва нищо. Двете избраха не само тоалети за официалното откриване на учебната година, но и удобни и практични ежедневни дрехи, с които Никол да посещава уроците.

Инфлуенсърката внимателно разгледа наличните тениски, дънки и широки панталони. Бутикът, в който са забелязани, е известен с марковите си находки и непосилни за обикновения българин цени. Обикновена на пръв поглед едноцветна детска блуза струва поне 300-400 лева.

 

\"Малката

Малката Никол също има свои предпочитания за тоалетите

 

 

\"Ни

Ни Ло оглежда внимателно дрехите в магазина

 

Самата Николета често може да бъде забелязана в същия магазин да пробва дънки на световни марки за внушителни суми около 5 хил. лева за чифт. Огромните суми не са проблем за брюнетката, защото тя от години печели повече от достатъчно. Само за един рекламен пост в инстаграм Николета прибира близо 4000 лева, с което официално е най-скъпоплатеният инфлуенсър у нас. Като съвестен гражданин Лозанова стриктно плаща данъците си за всеки изкаран лев. Отделно притежава собствена марка козметика, която й носи добри приходи, а книгата, в която разказва за живота си, също се продава повече от добре.

 

\"Плеймейтката

Плеймейтката търси практични дрехи

 

 

\"Двете

Двете излизат доволни от пазара

 

Все пак в пазара за Никол плеймейтката бе далеч по-практична, знаейки, че дрехите на децата бързо се износват. Николета избра само най-подходящите и функционални облекла и не се изкуши от претруфени рокли и поли за Никол. Тъй като в училището на Никол има униформа и учениците спазват стриктно дрескода, Николета огледа всевъзможни едноцветни дрехи, които може да комбинира.

Ходенето с искрящи тоалети, било то маркови или не, не се допуска. Въпреки че в елитното място се обучават немалък брой вип наследници, от управата са наложили строги правила за поведение и облекло.

 

\"Майка

Майка и дъщеря имат още задачи преди първия учебен ден

 

Дъщерята на Ни Ло и Валери Божинов ще бъде четвърти клас в едно от най-известните частни училища. Самата плеймейтка преди време сподели, че е избрала най-доброто, а не най-скъпото школо за наследницата. Кратка справка показва, че от тази година таксата в избраното училище е увеличена сериозно и от 9500 лева на година вече е 12 600. Отделно на година се заплащат и около 2000 лева за храна. Така учебното заведение все пак се нарежда сред най-скъпите у нас, но отстъпва значително на колежа, в който се обучават децата на Бербатов, фолкпевицата Мария и други известни личности.

Майка и дъщеря останаха повече от доволни от покупките. Двете радостно се прегърнаха, че са избрали хубави дрешки, и продължиха към следващите си задачи.

Малко след като изпълни задълженията си на добра майка, Николета се появи на светско събитие с Александра Богданска и други известни дами, а специален гост на тържеството бе Васил Найденов. В последните месеци бившата на Божинов рядко може да бъде забелязана на светски партита. Самата тя споделя, че предпочита да прекарва времето си на почивки в чужбина и ако не е образованието на дъщеря й, отдавна да е напуснала страната.

22 Коментара

Алисия

преди 1 година

4ти клас .. Доста големичко дете...

Коментирай

Иван

преди 1 година

Може да е много скъпо или модерно но едва ли видимо дебелия панталон на майката е удобен в тази жега, особено в глезените и кръста.

Коментирай

Ппп

преди 1 година

Детето - по-едро от майка си. А за облеклото на майката - явно си живее в 90-те години, никак не подобава на смятаща се за елегантна жена да ходи дори и в спортен екип по този начин. Дори не е и екстравагантно. Просто е отблъскващо

Коментирай

Яяя

преди 1 година

Защо детето тежи повече от майка си? P.s. аутфита на Николета оставям без коментар

Коментирай

Доди

преди 1 година

Ех, тези крака... Голям комплекс са и.

Коментирай

Ni Lo

преди 1 година

пишещите тези грозни просто ми завиждат, че мога да имам всичко и всички

Коментирай

Ni Lo

преди 1 година

пишещите тези грозни коментари по мой адрес просто ми завиждат, че мога да имам всичко и всички и е много забавно да ви чета

Коментирай

hhhhhhh

преди 1 година

Освен че детето има проблеми с теглото, е и високо колкото майка си, а едвам-едвам влиза в пубертета. След година, Николета ще е детето, а Никол - майката.

Коментирай

Sssss

преди 1 година

Samo da kaja. Dve kiufteta izlezli na pazar. Dartoto kiufte uchi malko to kiufte kak da bade skapo platena kurfva. Nisto poveche.

Коментирай

Ах!

преди 1 година

Приемете огромното ми презрение за този текст!!!

Коментирай

ttt

преди 1 година

Същия урод като майка си то освен ония некадърния михайлов няма кой да я вземе.Красотата не е фотошоп и два пласта грим по детето си личи!!!

Коментирай

ха ха Хо

преди 1 година

Селяндурки ...у бутик,пак са си селяндурки.

Коментирай

Антония

преди 1 година

Похвална статия за скъпия бутик, нагласени снимки и накрая 1 пършива и вероятно празна торбичка за купищата тоалети от статията. А финалът е достоен за "Комиците" - Николета не отишла в чужбина заради образованието на детето... Всички много добре знаем, че в чужбина образованието е на много по-високо ниво, ако това беше причината. Истината е, че няма пари... Ако не им е апартаментът от Валери и уредените ангажименти на Михайлов-син от Михайлов-баща, ще броят стотинки.

Коментирай

ха ха

преди 1 година

Абсолютно точен коментар.

Коментирай

Ама

преди 1 година

Много е тежко да имаш огромни комплекси и болни фантазии. Тази женица от село ,,пробила'' със задник, не с мозък провъзгласила се за най красива не е нищо повече от всяка др. жена. Облеклата им са потресаващи за хора с възможности и парадиране. Момичето е грубо, с едри крака разгащено, майката с пет номера по голяма дреха и състарена за възрастта си.

Коментирай

Ивета

преди 1 година

Много е пълно детето. И са много ниски.rz

Коментирай

Ивета

преди 1 година

Много е пълно детето. И са ниски и двете.

Коментирай

o

преди 1 година

Т.е. това не е училището, в което учат децата на Мария и Азис, така ли? Интересно колко такива училища има в такъв случай в България... Мислех, че е само едно. А те били няколко... То има ли чак толкова богаташки деца, които да им пълнят квотите?

Коментирай

До о

преди 1 година

Никол учи в българско частно училище. Училището на Мария е ултра скъпо, влиза се само с връзки и е рев, ако се приемат повече от 10-15 деца за цялата година. В това число и чужденци, които работят в България, тъй като там обучението е почти изцяло на английски. Двете училища нямат нищо общо нито като прием, нито като метод на преподаване, нито като диплома.

Коментирай

Ани

преди 1 година

Горкото, наследило "дългите" крака на майка си и фигурата й тип табуретка. Добре, че е този Фотошоп, иначе ще умрат гладни.

Коментирай

питър

преди 1 година

"учи"... нека да не преувеличаваме...

Коментирай

хаха

преди 1 година

Не е отишла в чужбина,защото там няма да я възхваляват и изобщо няма да се котира с този външен вид. Само тук има такива изкуственячки и всяка гледа да е възможно по-тунингована, ама това е сигурно, защото в Холивуд актрисите, певиците, както и световноизвестните топ модели нямат пари за силикон и си ходят с малки гърди и нормални устни.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.