Орхан Мурад жертва на нагли кръчмари (Вижте как го излъгаха)

https://hotarena.net/skandali/orhan-murad-jertva-na-nagli-krachmari HotArena.net
Орхан Мурад жертва на нагли кръчмари (Вижте как го излъгаха)
Певецът Орхан Мурад е бил измамен от двама кръчмари и то в рамките на само една седмица, ожали се самият той, разбра HotArena.


Съдържател на ресторант в Монтана го поканил да му гостува, но без да му плати капаро. Ден преди събитието пък се отказал от излизането му на сцена. На страницата обаче било съобщено само, че звездата няма да се яви, което вбесило 52-годишния певец.


\"Не съм отказал аз участието, отказа го собственикът. Заведението му още вчера е имало над 50% резервации, само ден преди събитието. И какво практикуват в такива случаи - хвърлят вината върху изпълнителя, в случая мен. Уж, че ние сме отказали участието, а хората си идват. Той нищо не им казва на вохда, те влизат, поръчват си, чакат изпълнителя, а него го няма. И се започват с въпросите какво става. А управителят: Ами не знам, той не дойде, той е несериозен, такъв онакъв. Затова трябва капаро, половината от хонорара. Ама ей на, този път не взех пари предварително.\", споделя Мурад.


\"Няколко дни пред Монтана, в Сандански, някой организира събитие с мое участие, а аз дори не знам. Имало е дори афиш на мястото. Но какво мога да направя - нищо. Много пъти мои приятели са ми звънели да ме питат къде съм и защо няма да пея в дадено заведение. Питам: \"Къде да съм, бе\", а те ми казвата: \"Ами ние те чакаме на участие\". Има кебапчии, които си позволяват да се подиграват по този начин с изпълнителите, нека внимават колегите\", предупреждава Мурад, предават от Телеграф. 



2 Коментара

преди 4 години

Коментирай

преди 4 години

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.