Откраднаха котарака на Йоко Захариев (Защитници на животните я кълнат в нета)

1888
05 Февруари 2021, 14:00


Йоко Захариев се ожали, че са откраднали котарака й Лъчо от столичния квартал „Лозенец". Изпълнителката на хита от онова време „Хиперсоник" написа в личния си профил във Фейсбук: „Върнете ми котарака!" и обясни, че най-вероятно някой е помислил животинчето й за бездомно и си го е прибрал вкъщи.

 

„Отново някой реши, че това коте е бездомно и най-вероятно си го е присвоил! Това е животно, което от 5 години свободно излиза навън и се прибира у нас. Той има дом! И го знае добре, за разлика от хората, които имат проблем със свободните животни. От петък Лъчо е в неизвестност и ние, неговото семейство, се притесняваме и тъжим. Много моля, ако видите това прекрасно момче някъде или сте го взели по грешка, да ни го върнете!”, изплака в Йоко социалната мрежа и публикува снимка на изгубения Лъчо.

 

Няколко дни след съобщението, че е загубила животинчето, певицата си публикува друг статус, в който обясни, че покрай казуса й с изгубения котарак е отнесла критика и дори ругатни.

 

„Хора, които далеч не познавам, "сглобиха" невероятни истории за животното, което никога не са виждали и моята „персона“ (както бях наречена), която явно пък е доста позната.

 

Та аз, мъчителката на животни, която редовно ги мятам през балкона нарочно, за да си чупят краката и после зорлем ги влача в клиника да ги „сглобяват“, щото това си ме влече от малка, нали...“, пише изпълнителката.

 

Йоана Захариева е втората публична личност, която споделя в последната седмица за загубено животно.

 

Както „Телеграф" писа, преди седмица певицата Мария Грънчарова сподели, че са откраднали котарака Мани, за който се грижи от години.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени