Папарашки удар: Андреа си живее живота след като се отърва от Кобрата (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/paparashki-udar-andrea-si-jivee-jivota-sled-kato-se-otarva-ot-kobrata HotArena.net
Папарашки удар:  Андреа си живее живота след като се отърва от Кобрата (Снимки)

Отпочинала и във видимо добро настроение, Андреа бе засечена от  папараците на „България Днес“ да се подвизава в Софийски мол, съпровождана от двама мъже.

Макар и облечена неглиже, певицата изглежда повече от добре, не спря да се шегува и смее с придружителите и по нищо не показа, че страда по какъвто и да е било начин за Кубрат Пулев.

След кратка обиколка в мола Андреа си купи  две торти, с които да зарадва себе си и близките си. Мъжете с не й позволяват да носи нищо и се грижат тортите да стигнат невредими поне до колата.

Певицата се опитва всячески да се прикрие, като не сваля тъмните си очила. Макар да не е толкова разголена, колкото има навик да се пуска в социалните мрежи, Андреа продължава да изглежда добре дори и с няколко размера по-голям блузон с лика на лъвчето Симба.

Звездата е видимо отпочинала.  Според запознати Андреа успява да преосмисли живота си,  след катаклизмите които преживя с Кубрат Пулев, и скандалите, в които беше заплетено името й.

5 Коментара

ами,

преди 3 години

Това "театро гранде петрочели''сме го гледали вече и при други изоставени и подобни ситуации.Андрешка не е първата нито последната която го играе.

Коментирай

Хахаха

преди 3 години

Не мога да разбера защо ходят като прошлячки, когато не са напричосани и нагримирани. Барем да върже тия пет косъма в стегната опашка, нали се има за голямата звезда, а всъщност ходи като парцалана..

Коментирай

Рачо

преди 3 години

Само какво заглавие "...само като се отърва от Кобрата". Авторе, я помисли кой от кого се отърва?!

Коментирай

О

преди 3 години

Важното е, че тортите са стигнали невредими до колата.

Коментирай

ami to i za tova se iskat umenia:)

преди 3 години

ami kak, kato i tova ne moje????Az sam vijdaal niakolko pati Nikoleta- vinagi e roshava i niakakvo kuku- bezformeno na temeto, zashtoo dori i exensionite si ne moje da sreshe. Vinagi e sas silen grim i ornajeva- lich, chen e e svejo grimirana, a ot predi. I tia e sashtata povlekana- vinagi e oblechena v potresavashto razmknati drehi za da ne i lichat kilogramchetata.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.