Първата съпруга на актьора Мира: Иван Ласкин експлоатира жените си! Изпи цял апартамент, профука ми спестяванията!

31 Август 2018, 12:14


Питайте Иван Ласкин дали някога е платил и лев издръжка на мен или на дъщеря ни Люба. Сама съм я отгледала, издържала съм я в училище и сега в университета”. Това проплака десетилетие след раздялата си с актьора първата му съпруга Мирослава Гогова, научи HotArena.

 

Скромната дама не обича да афишира драматичната си раздяла с „Васко да Гама от село Рупча”, но се притеснява, че настоящата половинка на актьора Александра Сърчаджиева я очаква нейната нелека съдба, писа "Таблоид".


Ванката е голям философ и моралист на думи, но само на думи. Истината е, че аз бях тази, която го издържаше. Май сега става същото и с втората му съпруга”, вайка се Мира пред приятелки. Гогова разказва, че само в разстояние на три години благоверният ѝ изпил до стотинка всички пари, получени от продажбата на нейна наследствена гарсониера в центъра на София. 

 


Мирослава опитвала и от нежността, и от чепатия нрав на Иван. Тя също е актриса, но не е лице от светските хроники. За разлика от бившия ѝ мъж и настоящата му интимна партньорка, Мира, както я наричат колегите, предпочита да страни от медиите. Тя упорито избягва публичните изяви, защото не иска никой да я съжалява, че е прелъстена и изоставена без пукната пара

 


Историята на Иван и Мирослава започва преди почти 20 години. Тогава те все още са студенти в НАТФИЗ. За разлика от Гоговска обаче Ласкин е звезда, натрупал е слава с ролята си в 6-серийния детски филм „Васко да Гама от село Рупча“. Колежките от театралната академия го ухажват, но той не им отвръща с чувства. Погледът му все е насочен към скромната и непретенциозна Мирослава. 

 


Минават няколко години. Разочарован от мизерията в театъра, Иван се захваща с телевизия. Започва да прави детското предаване „Спукано гърне“, като там осигурява роля и на половинката си. Някои зрители сигурно дори я помнят – сгъващата всякакви оригами и апликации за малчуганите Мира. Най-мрачните времена за Гоговска настъпват през 2006-а, когато Иван среща Александра Сърчаджиева

 

След като стартира новата си връзка, Ласкин си стяга багажа и дим да го няма от семейното гнездо, което свил с Мирослава. Без всякакво смущение той оставя сами жена си и щерка им, която по това време вече е ученичка. Както повечето „отчаяни съпруги“ и Гоговска претендира за солидна издръжка. Иван не удовлетворява претенциите на експоловинката си, като се позовава на скромния си щат в театъра. Наричаният сполучливо „Паласкин” от Евгени Минчев хитрец се разминава със смешна сума от няколко десетки лева на месец.  

 


Останала без мъжко рамо, Мирослава е принудена да се изхранва само от ролите си. И тъй като няма привилегията да е канена в комерсиални продукции и шоу програми по телевизията, едва връзва двата края със заплатата си от т.нар. частна театрална работилница „Сфумато“. Мизерията е тотална, но Гогова избягва да се оплаква.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Една
преди 4 години
-1
Колко ли ниска оценка трябва да имаш за себе си, за да се съгласиш доброволно да имаш до себе си пълен алкохолик. Мерси за такава разрушителна "любов"! Каквито и други качества да е имал ласкин.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Stela
преди 4 години
-1
Когато обичаш някого истински,не се отказваш от него.Колкото и разума да ти казва,че човекът е загубена кауза,сърцето и истинската любов не ти позволяват да го направиш.Още повече когато имате и дете.Той не е някакъв агресор,да бие и унижава жената до себе си когато се напие.Още повече,че си личеше колко обича Алекс.Просто е бил слаб.А до тези,които пишат за разваляне на семейства и за това,че им се връща мога само да кажа,че за края на една връзка са нужни двама.По-добре да си тръгнеш,отколкото да си нещастен цял живот и детето ти да расте в една гадна среда без любов.
Зизи
преди 4 години
-6
Ами да плаща сега тази тъпа лигла дето го е развела да е мислила че разваля семейство сега и се връща така и майка и на времето я е натресла нея на женения мъж и затова бял ден не са видели хора без мозъци
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
йоанидка
преди 5 години
-2
Този е алкохолик от най-високо "равнище"....дупе да и е яко на сегашната му жена...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лупи
преди 5 години
-2
Ласкин в очите на сериозните хора е точно такъв серсем, какъвто го представя майката на по-голямата му дъщеря.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!!!!!!!!
преди 5 години
-2
То си личи, че си е такъв!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени