Плеймейтката Златка Димитрова: Евгения Банева се държи като нагла мутра!

19 Юни 2022, 15:00


Златка Димитрова е български модел, фитнес-гуру и бивша Мис „Плеймейт” 2009 г.. По-известна е с прозвището си Черната Златка, което тя не харесва. Родена е в Бургас през 1986 г., има момченце - Мирослав, кръстен на баща си Мирослав Недев, с когото Златка шумно се разделя. Преди това красавицата преживява спонтанен аборт в 7-ия месец. След раздялата с Мирослав се отдава усилено на бодибилдинг.

Красавицата наскоро се оплака от рекет и заплахи за живота си от страна на Евгения Банева, която искала да да сложи ръка на неин семеен имот край морето. Какво се случва с казуса, има ли нов мъж до красавицата, как се грижи тя за Мирослав и едновременно е в топ-форма, коя е истинската Златка, тя разказа в откровено интервю за „Уикенд".

 

- Злати, ти поведе публична битка с Евгения Банева, за да защитиш семейния си парцел край морето, който разказваш, тя се опитва да ти отнеме незаконно. Как се развиват нещата с този казус?

- Цялото ми семейство водим тази битка от дълги години. За 22 години преминахме през истински кошмар, който продължава и до ден днешен, но съм твърдо решена, че няма да се откажа да се боря за справедливост, защото е недопустимо обикновените хора да бъдат репресирани по такъв жесток начин от личности със солидни финансови възможности и контакти на високо ниво. Имам надежда, че справедливостта за нас ще възтържествува, макар че държавата е зациклила на административно и съдебно ниво и понякога имам чувството, че плуваме срещу течението.

- Призна, че си била уплашена за семейството си, сина и дори племенниците си. Имаше ли заплахи към теб и твои близки, след като се разчу за рекета спрямо теб и майка ти Маргарита?

- През годините сме дочували от тук, от там думи за нас, за нашия имот и закани. Не мога да кажа, че не сме се притеснявали за живота и здравето си след последните събития, които се случиха през април. Въпреки всичко, ние сме от страната на истината и вярвам, че битката ще бъде наша! Това е все едно да ви изкарат от вашия дом, на който имате нотариален акт признат от държавата.

- Това първият опит ли е на Баневи да те рекетират заради този имот или си имала и други сблъсъци с това семейство по друг повод?

- От дълги години имаме сблъсъци, но от дълго време не са си позволявали да правят каквото и да е, но месец април ни изненада с тежните бележки, залепени по нашите каравани, в нашето място. Опитват се да ни сплашват, само и само, за да ни пропъдят от собствения ни имот. Дори дочух, че г-жа Банева много държала да вземе имота на Черната Златка, защото й бил сантимент! Това вече е прекалено нагло и мутренско!

- Ти продължаваш да ваеш фигура с бодибилдинг и фитнес. Трудно ли е това за една майка с малко дете?

- Не бих казала, че е трудно, когато човек умее да разпределя правилно времето си. Аз имам спартански режим, ставам изключително рано, в 5 сутринта, и винаги животът ми е по график. Успявам да съчетавам и работата, и грижите за малкия Миро, и тренировките. В последната половин година тренирам само у дома. Даже съвсем наскоро заедно с Елица Жекова (републикански шампион по фитнес и инструктор - б. р.) пуснахме флашка с тренировки за домашни условия, които всяка жена може да прави вкъщи, без да е нужно да посещава фитнес зала. Има невероятен интерес към нея и се надявам така да запалим все повече дами по спорта.

- Какви съвети би дала на жените, които имат амбициите да се занимават с фитнес и хранене, за да постигнат твоите резултати?

- Не са нужни свръх умения, за да се случи. Важни са най-вече постоянството и желанието. Човек трябва да е търпелив, за да види резултатите, а когато това се случи, започва да се мотивира все повече и повече при всяко преминаване край огледалото.

- Лишаваш ли се от нещо, което обичаш, за да поддържаш тази визия и какво е най-голямото ти изкушение?

- Аз имам изключителна воля и е много трудно да бъда изкушена. Храня се с полезна храна, не само заради външния вид, а защото здравето ми е приоритет. Разбира се, понякога имам дни, в които си позволявам да се поглезя с парче пица или шоколадов десерт.

- Обичаш ли да готвиш и правиш ли специални неща в кухнята за Миро и семейството си?

- Фурия съм в кухнята. Обожавам да готвя. На къмпинга, където прекарваме цялото лято, си приготвяме сами домашни вкуснотии всяка вечер. Царица съм на морските деликатеси и рибата. Иначе Миро и племенниците ми умират за сладкишите ми. Всяка седмица им правя по техен избор, но даже не опитвам.

- Отдаването ти на бодибилдинга не беше ли за теб бягство от проблемите, подобно на алкохола или партитата за повечето хора?

- Спортът е начин на живот за мен. Тренирам от ученичка, минала съм през всевъзможни дисциплини. За да се чувствам в кондиция, ми е нужно да бъда физически активна. Не го правя по задължение, а защото ми е вътрешна необходимост.

- Обявиха те за болна от анорексия, за провалена в личен план заради раздялата с Мирослав Недев, за каква ли не. Каква е истинската Златка Димитрова всъщност?

- След толкова години в публичното пространство и в устите на хората, за себе си съм чувала какво ли не. Отдавна съм спряла да се ядосвам и да се опитвам да се доказвам.  Смятам, че който е искал да ме опознае, е успял. Аз не се звездея, живея абсолютно нормален живот, позитивна съм и отворена към всички хора и се радвам, че го забелязват.

- Винаги си казвала, че вярваш в любовта. Освен синът ти Миро, има ли друга любов в сърцето ти в момента?

- Отдавна личният ми свят е наистина личен и случващото се в него остава само за мен самата. Съжалявам, но вече не споделям нищо в медиите.

- Изпитваш ли огорчение и разочарование от мъжете?

- Изпитвам единствено благодарност за всички научени уроци. Понякога разочарованието е много по-добър учител от щастието, стига да умееш да приемаш философски поуките.

- Какви качества търсиш в един мъж и такива ли възпитаваш в сина си?

- Преди всичко да бъде достоен човек, който да държи на думата си. Уча сина ми да бъде честен, състрадателен, отговорен, джентълмен и винаги да подхожда с добро към хората.

- Дразниш ли се, когато постоянно се говори за личния ти живот? Веднъж те бяха критикували и дори как възпитаваш сина си, тъй като го бе извела в количка като вече пораснало дете.

- Преди години повече се впечатлявах, но с времето хорското непоискано мнение ми стана съвсем безразлично. Вслушвам се единствено в думите на близките ми хора, всичко останало е фонов шум...

- Каква майка си?

- И доброто, и лошото ченге в едно. Смятам, че трябва да има баланс и децата да могат да получават и „не” за отговор. Нито съм прекалено строга, нито пък му разрешавам всичко. От съвсем малък той знае, че първо трябва да си изпълни задачките, които мама му дава, а после ще има и игри.

- Много твои колежки с малки деца като Златка Райкова и Джулиана Гани  след раздялата с партньори и съпрузи се хвърлиха в нови връзки почти веднага. Как гледаш на това?

- Всеки сам прави личните си избори и носи последствията си от тях. За любовта няма подходящо време, тя просто се случва, когато трябва.

- Ти преживя множество удари и сътресения, дори трагедии в личния си живот. Как излезе и с каква нагласа от тези ситуации - обезверена и гневна или с пречистен дух и светъл поглед към бъдещето?

- Така е, минала съм през много, но всички трудностите са ми помогнали да бъда по-мъдър и уравновесен човек. Вярата в Бог е онова, което ме крепи. И винаги, когато съм „паднала”, той ми подава ръка, за да се изправя.





Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени