По стъпките на татко си: Фики си призна за изневерите! Но не би простил на жена, ако му кръшка

4309
30 Януари 2019, 16:00


Откакто Фики Стораро обяви преди две години, че ще се жени за Гюлджан, не спират слуховете, че той далеч не й е верен, узна HotArena.

 

Макар да обяснява колко обича съпругата си, която преди година го дари със син, в музикалните среди усилено се обсъждат изневерите на Стораро – младши.

 

Доскоро Фики избягваше да коментира дали страни от брачното ложе и се опитваше да си изгради образ на примерен съпруг. Най-накрая обаче фолк звездата си призна, че далеч не е верен.

 

Няма мъж, който да не е изневерявал, на всеки се е случвало“, призна Фики в отговор дали му се е случвало да кръшка. По-фрапиращи бяха разсъжденията на младата звезда, че всъщност изневярата далеч не е нещо страшно и не е от съществено значение за отношенията в семейството. „Важното е да си до любимата, да я подкрепяш, защото всяка жена има нужда от внимание, грижи и много любов“, заяви плейбоят на лекия жанр, писа „Галерия“.

 

Фики обаче даде да се разбере, че самият той не би простил изневяра и е привърженик на разбирането, че мъжът може да кръшка по малко, но жената няма право да кривне встрани. С изказването си Стораро потвърди неспирните клюки, че не е много верен на Гюлджан, но пък се опитва да компенсира слабите си ангели с внимание, подаръци и мило отношение към половинката си.

 

Баща му Тони Стораро е сред най-големите плейбои в чалгата и въпреки че с жена му са от десетилетия заедно, е публична тайна, че той не си ляга само с нея. И малкият син на фамилията – Емрах, го раздава разбивач на женски сърца. Тийнейджърът имаше връзка с дъщерята на Лияна, но тя не продължи дълго. Братовчедът на Фики и Емрах – Денис Теофиков, който също е прохождащ фолк певец, върви уверено по стъпките на родата си и започна да се забърква в скандали с жени.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hehe
преди 3 месеца
0
безуспешно се опитвате да вдигнете една умряла вече "кариера". Тоя вече е актуален и интересен само на семейството си :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Светлана
преди 3 месеца
-3
Което е позволено на Зевс , не е позволено на бика ... Древногръцка мъдрост .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Я-я
преди 3 месеца
-1
Нормална турска ценностна система, он може да рути всичко но жена му не. А той горкия си мисли, че жена му не се рути, :-)) ама сигурно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени