Благо Джизъса се отказа да се жени за Златка! Не щя да й даде годежния пръстен на финала, както обеща

https://hotarena.net/pod-pricel/blago-djizasa-se-otkaza-da-se-jeni-za-zlatka-ne-shtia-da-i-dade-godejniia-prasten-na-finala-kakto-obeshta HotArena.net
Благо Джизъса се отказа да се жени за Златка! Не щя да й даде годежния пръстен на финала, както обеща

Благой Георгиев се обзаложи в „Биг Брадър Most Wanted”, че ако грабнат със Златка победата в риалити формата, той ще й предложи брак на финала. Това обаче се превърна в една нелепа ситуация, в която първото място зае съвсем друг човек - Wosh MC, а Райкова остана капо – с празни обещания, без пръстен, и без годеж, видя HotArena.

 

Двойката и продуцентите използваха два коза за един месец, които не успяха да разиграят успешно – евентуална бременност и официализирана сватбена заявка. Екипът на Брадъра им подсигури както тестове за бременност - по желание на фурията, така и годежно бижу - по молба на спортиста. Както вече разбрахме – плеймейтката не е бременна, но у феновете остана трепетът двойката да се сгоди в рамките на шоуто.

 

Вчера се проведе финала, но Благо Джизъса така и не се реши на важната крачка. Зрителите останаха с впечатление, че подобно на сценария с бебето, и бракът е бил средство, за да бъде постигната победата. Отново с цената на всичко.

 

Видимо блондинката изглеждаше разочарована, че беше изкарана преди Джулиана Гани, Никита и Wosh.

 

Всички предполагаха, че дори и да не спечелят, все пак Георгиев ще се възползва от бляскавата трибуна на рилитито и ще сложи щастлив край на престоя в Къщата, като поднесе годежния пръстен на Златка пред очите на цяла България. Но той не подаде никакви сигнали, че желае това да се случи.

 

Със сигурност предстои грандиозен скандал, ако вече не се е провел, между звездната двойка, когато русокоската узнае, че е станала обект на унижение от половинката си. Сама тя не спря да говори за голямата любов, която изпитва към него, създавайки му куп предпоставки да й зададе заветния въпрос, на който тя да даде искрен и положителен отговор.

11 Коментара

Оли

преди 5 години

Благо има договор с бижутерската фирма за реклама и си изпълни задълженията,показвайки фирмената торбичка в изповеданията. А Златка......ех, Златка,тръгна с голяма кошница, но май си я върна празна. Дали Благой осъзнава каква,е репутацията на поредната му?! Е,не,че той е цветенце.....

Коментирай

Унижение

преди 5 години

Благо сега ще я зареже стойте и гледайте цирк Буш !Тя много се изложи голямо падение е тая жена....

Коментирай

Не мога да разбера защо Благо се вбеси когато Кулагин каза на Златуна че е бивша проститутка това не е лъжа или провокация а истина която цяла България знае защото Златуна е играла в дост

преди 5 години

Съветвам Благо или да бяга с 300 от Златуна и да се опита да изчисти имиджа си след излагацията на която се подложи в това предаване или да си взима ЗЛАТУНА ДА НЕ СЕ ВПРЯГА ДА СЕ ПРИМИРИ ЧЕ Е ПРОСТИТУТКА И ДА НЕ СЕ ОБИЖДА И СЪРДИ ДА ИЗБЯГВА ПУБЛИЧНИ МЕСТА И ИЗЯВИ С НЕЯ ТЪЙ КАТО ЩЕ СЕ ЗАСИЧА ПОСТОЯННО С БАДЖАНАЦИ ЗА ДА НЯМА НЕРВИ МОМЧЕТО ВКЪЩИ ДА И СЕ РАДВА !В Крайна сметка това че тя е проститутка и е остаряла и вече се е хванала като удавник за сламка за Благо не я прави лоша прави я жалка и тъжна картинка!Нека всички момичета без образование и професии да гледат Златка и да видят как ще изглеждат на 30 ебани използвани и отчаяни за капка любов!Но моето мнение е че Благо ще БЕГА!!!!

Коментирай

Гигова

преди 5 години

Благо искам да изгледаш 2 клипа! Навсякъде в мрежата ги има!Единият как Филип ебе Златка в национален ефир!Другият клип е как Андрей се гаври със Златка и я съблича чисто гола и я въргаля по земята!Сега искам да си представиш как бъдещата ви дъщеря или син гледат как най-различни мъже по телевизията са се гаврили с майка им,как я ебат, как тя предлага да прави свирки на мъже в реалити предаване ох и какво ли още не просто си го представи как децата ще се чувстват!

Коментирай

Desi

преди 5 години

Хайде стига и вие коментаторите! Вие все едно не сте се излагали никога в живота си. Била е млада, правила е грешки. Нормално. Сегашните момичета да не би да имат по-малко полов живот от нея. Няма ли и тя право на любов? Каквато и фа е, умна, глупава, грозна, красива. Оставете ги вече на мира, какво ви пречат на вас? Защо не си гледате живота, а сте тръгнали да ги коментирате. Да си правят каквото си искат. Много важно.

Коментирай

сбъркано

преди 5 години

Интересно...жена с много бивши бива обвинявана в какво ли не, а мъж с много бивши, че и 3 деца? .... не е честно нещо.... Ако някой ще съди - да съди поравно! Освен това всеки има право на 2-ри шанс в живота, на промяна. Всеки се развива, израства и променя в живота си. Нормално е да си различна на 30 от това което си била на 20!

Коментирай

Г

преди 5 години

Не става въпрос за дискриминацията на пола, а в това, че сама знае с колко мъже за пари е лягала, а се прави на свястна, вирнала си е носа до небето с измислено самочувствие, а като й напомниха каква е, не спря да лъже и маже. Като е било флирт това с Борислав от преди години, защо не каза "да, излизали сме преди години", темата щеше да спре. Тя реши да се прави на ударена, че си пазела достойнството и била дама?! Каква дама си, като в национален ефир си влязла да предлагаш свирки на обвързани мъже? Каква дама беше, когато ходеше с Павел на Преслава, а тогавашната му жена беше бременна? Каква дама беше, когато те заляха с пикня на Слънчака? Аз защо не съм попадала с подобни ситуации? Каква дама е сега, обиждайли Христина на Благо, че е злобна? Тя може да е, но ако Златка имаше акъл, щеше да знае, че най-малкото прави мечешка услуга на мъжа, в когото уж е влюбена. Това е жена, лишена от възпитание, култура и маниери. Толкова жалка картинка е на фона на това каква личност е, а тя нашата си вирнала носа... Ей за това всички ти се смеят Златке.

Коментирай

ДО СБЪРКАНО

преди 5 години

ЕДНО КУЧЕ ЯДЕ ЛИ СИ ЛАЙНАТА НЯМА ОТКАЗВАНЕ!??ЩЕ ГО ДРЕСИРАТ ВРЕМЕНО ДА СЕ ОТУЧИ ОТ ТЖЗИ НАВИК И ЕДИН ДЕН ЩЕ ГО ВИДИЩ УЧУДЕН ЧЕ Е НАЛАПАЛ ПЪРМОТО СРЕЩНАТО!!!!@

Коментирай

ДО СБЪРКАНО

преди 5 години

ЕДНО КУЧЕ ЯДЕ ЛИ СИ ЛАЙНАТА НЯМА ОТКАЗВАНЕ!??ЩЕ ГО ДРЕСИРАТ ВРЕМЕНО ДА СЕ ОТУЧИ ОТ ТЖЗИ НАВИК И ЕДИН ДЕН ЩЕ ГО ВИДИЩ УЧУДЕН ЧЕ Е НАЛАПАЛ ПЪРМОТО СРЕЩНАТО!!!!@

Коментирай

Благо жена ти е лека викат и Златка двата тека!

преди 5 години

Карай го полека!

Коментирай

до сбъркано

преди 5 години

Курвенският манталитет е ЗАВИНАГИ! Добре запомни. Не се заблуждавай в промяна та му..Бъди умен

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.