Бурните любови на БГ звездите: Илиана Раева метнала дрехите на Наско Сираков от 17-и етаж, Радина редовно яла бой от Деян Донков и още...

https://hotarena.net/pod-pricel/burnite-liubovi-na-bg-zvezdite-iliana-raeva-metnala-drehite-na-nasko-sirakov-ot-17-i-etaj-radina-redovno-iala-boi-ot-deian-donkov-i-oshte HotArena.net
Бурните любови на БГ звездите: Илиана Раева метнала  дрехите на Наско  Сираков от 17-и етаж, Радина редовно яла бой от Деян Донков и още...

Денят на Свети Валентин винаги е повод да се говори за великите любови. Фокусът е все е в романтиката и силата на чувствата. Само че любовта не е само щастие и хармония. Може да е сблъсък на характери, при който да хвърчат гневни думи, заричания или пък дрехи и покъщнина през балкона. Докато не се стигне до разрив или пък укротяване на желанието за надмощие в спора, смирение в името на любовта, прозрението за важността й пред дребните разпри и най-вече проглеждане, че идеалната ти представа за нея е именно половинката ти. Разказваме за такива любови на популярни хора.

Илиана Раева метнала дрехите на Наско Сираков от 17-и етаж
Спортните легенди са вече 38 години заедно след всякакви препятствия

Легендарна е любовта на Илиана Раева и Наско Сираков, както със силата и издръжливостта си, така и с грандиозните си скандали, белязали началото й. Това е и любов за пример, защото продължава вече 38 години. Бракът на Илиана и Наско безспорно е сред най-стабилните, въпреки че е изправяна пред безброй изпитания.

„Една любов, която мина през всичко. Абсолютно през всичко, каквото може да мине една любов. Много изпитания, драми, тежки моменти. Страшно силна любов, много силна сексуална връзка”, споделяла е шефката на федерацията по художествена гимнастика.

Когато тази любов я връхлита, Илиана е в разгара на състезателната си кариера като гимнастичка. Наско пък е сред най-известните ни футболисти и тъкмо стартира звездния си спортен път като част от националния отбор. Той вижда грациозната Илиана на състезание и моментално я харесва. Заради натоварените им програми, минават два-три месеца, докато я покани на среща. Когато успява да стигне до такава, той я взима с жигулата си от дома й в столичния квартал „Зона Б-5” и води на ресторант. Още тогава Наско Сираков бил убеден, че тя е жената на живота му и решил да й го сподели. „Вие ще ми станете жена!”, заявил й Наско, ползвайки уважителната форма „вие”, както било прието по това време дори на романтични срещи. „Моля?”, възкликнала Илиана, а после допълнила: „Еми хубаво, ще видим”.

Двамата сключват брак скоро след първите любовни искри, но не последва съвсем безметежно щастие. В първите 4-5 години романтичните моменти се редуват с изблици на ревност, при които се случвало Илиана да мята цели куфари с дрехи на Наско от 17-тия етаж, а веднъж хвърлила диня, която се разбила като бомба. Мъжът й пък веднъж влязъл с взлом в собствения си дом. Според слуховете Илиана май отказала да му отключи. „И двамата бяхме два остри камъка”, коментирал е Наско с усмивка този период.

Жена му пък е признавала, че тогава била „твърде ревнива и горделива”. Само че трябва да се отбележи, че младата Илиана имала необичайни разбирания за компромиси с гордостта си, които по-късно все пак решила да направи. „Ако това, че започнах да сервирам обяда, е пречупване на гордост?! Научих се да готвя, а не да му сервирам пилетата с перушинките в супата, да му правя кафе, в което да не плуват цели зърна...”, разказвала е Илиана през смях. В светските среди се разказва и друга случка от зората на брака й. Илиана и Наско седнали да хапнат вкъщи. Той я помолил да му подаде чинията с кюфтетата, а тя му отвърнала, че сам ще си я вземе. „Как така, бе, жена? Дай кюфтетата!”, удивен възкликнал Наско. Илиана не отстъпвала. Причината – било й унизително.

Труден период е и заминаването на Илиана и Наско с двете им дъщери за Испания, заради кариерата на футболиста. Но именно там връзката съпрузите се закрепила, преоткрили се. „Тя е много честна, крехка като физика, но цял живот съм имал невероятен гръб в нейно лице. Подкрепяла ме е, защитавала ме е, повече, отколкото себе си. Знам, че прибирайки се вкъщи, мога да се облегна на едно крехко, но здраво рамо. Тя е човекът, на който най-много вярвам, на който се опирам, и на който мога да споделя абсолютно всичко”, казвал е Наско за Илиана. Тя пък е изтъквала, че е „силен мъж”, винаги я е подкрепял, и в същото време „сериозно я приземил от нейното летене в розови облаци”.На 11 декември Илияна и Наско честваха 38 години брак. 

Теодора Духовникова през ден си събирала багажа

Бесни скандали е имало и в брака на Теодора и Стефан Духовникови. В миналото, защото днес двойката се радва предимно на обич и хармония. На младини обаче разправиите им били зрелищни. Подхващали ги, където ги свари – дали са вкъщи или са навън в компания.

Запознали се преди близо 20 години на плажа на къмпинг „Градина”. Стефан бил с приятели, но вниманието му мигновено се насочило в друга посока, когато секси дама само по монокини се появила и започнала да играе волейбол с приятелка. Тази приятелка се оказала позната на Стефан. И разбира се, още на плажа той бил представен на красивото момиче по монокини – Теодора. Вечерта Стефан и Теодора били в обща компания, но не можели да спрат да се гледат. Изведнъж тя го хванала за ръка и в следващите часове си говорели само двамата на плажа. Теодора е споделяла за този момент, че просто го усетила в слънчевия сплит, чисто интуитивно, женско, като че целият й свят се взривил. Любовта им била от пръв поглед и от тогава са все заедно.

Що се отнася до бурните караници, днес съпрузите си ги припомнят през смях, както и това, колко често в гнева си Теодора си събирала багажа. Преди време се случвало през месец, после разредила с по един път в годината. „Веднъж тресна вратата, но после отвори и каза: „И по-малко багаж вземи. Защото после кой го разтоварва наобратно?!”, разказа Теодора неотдавна в предаването „Търси се” по Би Ти Ви. Стефан пък си спомни как при едно от последните им скарвания тя обявила, че даже знаела в коя квартира ще се изнесе. Разбира се, не отишла. В съпоставянето на аргументи по дадена тема често извисявали гласове. Така че не случайно веднъж съседка пратила смс на Стефан: „Имате ли нужда от помощ?”. Дъщерите им не се впечатлявали от споровете на родителите си на висок тон. Даже веднъж Ема, която е на 12 години, заявила строго: „Може ли малко по-тихо?! Някои утре са на училище!”. И тя и кака й Бояна, която е на 17, са взели най-хубавите черти на родителите си.

Теодора и Стефан са емоционални и бързо палят, освен това са и изградени личности. Така са обяснявали бурните си скандали. Важното е, че и бързо им минавало. На сутринта целият гняв изчезвал. Освен това никога не се карали, когато някой от двамата минава през криза. Тогава другият е на 1000 % зад него. Взаимно са си опора. „Тя е моята сродна душа, половинката ми!”, казвал е Стефан за жена си. „Любовта на живота ми”, споделяла е Теодора за мъжа си. Днес споровете им са рядкост. Живеят в обич и хармония.


Радина Кърджилова редовно яла бой от Деян Донков

 

Любовта на актьорите Радина Кърджилова и Деян Донков, които имат двама сина Христо и Йоан, преминава през доста изпитания. Слуховете и медийните публикации за чести скандали и разправии съпътстват двойката от началото на връзката й. Публична тайна е, че в първите години на отношенията им Радина редовно яла бой от половинката си с буен нрав.

Съвсем реална представа за силната им любов, както и за споровете им, добиха и зрителите на несъществуващата днес ТВ7 през 2013 г., когато Деян и Радина участваха в риалитито „Къртицата”. Честите скандали помежду им, както и ревността на Деян, се коментираха надълго и нашироко и в шоуто, и извън него. Поводите за споровете им не рядко са безобидни и на пръв поглед маловажни. Може пък, когато човек е силно влюбен, да не го приема точно така. Пример за такъв повод имаше, когато крава бе вкарана в шоуто и друг играч я нарече Жулиета. Той едва ли е влагал смисъл, насочен към актрисата Радина. Съмнението на Деян обаче бе обсъждано дълго. И от самата Радина в компанията на други дами в шоуто, сред които и близката й приятелка – певицата Рут Колева. Бурна връзка - като такава се коментираше тогава тази на Радина и Деян. И все пак винаги на преден план е изпъквала силата на чувствата им.

Деян видял за първи път Радина на изпита й в НАТФИЗ. Впечатлението му било за хубаво и талантливо момиче. На премиерата на филма „Тилт” я „усетил като жена”, както е споделял, и я харесал. „Забелязах как се движи в пространството и колко е красива, одухотворена. Много развълнувана, и това беше симпатично”, казвал е Деян. Излизали няколко пъти, но Радина не била съвсем отворена за нова любов. Не се доверявала лесно, а и тъкмо била излязла от 8-месечна връзка, с която се опитвала да забрави 8-годишна любов, както е казвала. Деян също тъкмо бил загърбил трудна връзка. Чувствата им надделели. В началото на връзката им силната обич върви с караници, но бързо им минавало.

След участието им в „Къртицата” се появиха и съмнение за насилие, но двамата винаги са отричали такова. Освен че са сред най-страстните и бурни двойки у нас, днес Радина и Деян са и сред най-стабилните. „Моят идеал е моята жена Радина. Тя е красива, умна, елегантна, много чувствителна, много обичаща. За мен е изключителна”, споделял е Деян Донков.

Стоянка Мутафова воювала и с мъжа си, и с майка му

Леонид Грубешлиев отмъква великата комедиантка от проф. Роберт Роснер, за когото е омъжена в Прага

„Стоянке, чух, че си курва. Вярно ли е?” Това попитала поетесата и писателка Мария Грубешлиева снаха си Стоянка Мутафова при една от първите им срещи. „Мери, и аз за теб съм чувала същото, ама знам, че не си”, не останах длъжна аз” – споделя голямата актриса в автобиографичната си книга „Една фурия на 90”, подготвена от Юрий Дачев.

Дрязги и със съпруга, и с майка му бележат живота на Стояна Мутафова с втория й мъж – журналистът Леонид Грубешлиев, баща на дъщеря й Мария, която наричат Муки.

Стояна среща Леонид в Прага, където заминала да учи, водена от друга любов – тази към проф. Роберт Роснер, който й преподавал техника на говора. Когато проф. Роснер бил принуден да напусне България, актрисата преодоляла доста бюрократични пречки, за да отиде при него. Тя била приета в Театралната академия в Прага. Скоро честите пътувания на Роснер и носталгията към България накарали Стояна да търси българска среда. Запознала се с Леонид – най-културният българин в Прага. Роснер бързо усетил, че има друг и й предложил брак.

„Сватбата с Роснер беше предстоящо събитие, но аз бях дала съгласието си на Леонид. А той нямаше намерение да се отказва от мен. И се започна една...”, разказва актрисата в книгата си. Опитала да обясни на Леонид, че не може да остави преподавателя, но той не искал да чуе. Оженила се за Роберт, но ситуацията още повече се заплела. В Прага пристигнала майката на Леонид – Мария Грубешлиева, която Стояна описва като „властна и сърцата жена”. Макар че и по-късно да имало дрязги помежду им, бъдещата свекърва я харесвала и държала да й стане снаха. Даже я представяла като такава пред приятели, без да се смущава, че Стояна още е „пани Роснерова”.

„Стигнах до трагикомичното положение да не мога нито без единия, нито без другия. Отида при Леонид, след няколко дни усетя липсата на Роберт. Събера се с Роснер, мине-не мине, почвам да мисля за Леонид”, споделяше великата комедиантка. Една вечер, в театър „Алхамбра”, където Стояна играела, дошли Роберт и Леонид. В гримьорната всеки я дърпал към себе си, а Стояна повтаряла: „Не знам, оставете ме, не мога! Който ме издърпа, негова съм!”. Никой не успял.

Мутафова се развела с Роснер само след година брак. Той предложил, виждайки, че тя се измъчва. Актрисата посрещнала този край със смесени чувства. Леонид Грубешлиев забелязал и резултатът бил бесен скандал в хотелската стая, в която се събрали с бъдещите си кумове. В книгата си Стояна споделя, че той излял гнева си с удари: „Изпълзях от хотел „Аметист”  на четири крака. Дъх не можех да си поема. Към болката от ударите се прибави и унижението”. От управата на хотела й казали, че скандалите при тях са недопустими. „Ние ще се женим”, отвърнала тя, мислейки, че я гонят за незаконно съжителство. Стояна променила решението си за развод и с Роснер се уговорили за повторен брак. Само че Леонид я причакал след лекции и „почти насила” я завлякъл в квартирата си. Оженили се в българското посолство.

Малко след това Стоянка Мутафова, заедно с други студенти, била арестувана след донос на техен колега. Акцията била дирижирана от София, чехите изпълнявали. Натоварили ги във вагон с прозорци, които не се отваряли. Леонид тръгнал със Стояна. Мария Грубешлиева побесняла, като научила как са се отнесли със снахичката й, и стигнала чак до среща с тогавашния министър-председател Вълко Червенков.

Бракът на Стоянка Мутафова и Леонид Грубешлиев е изпълнен със скандали, но съвсем не симпатични, а свирепи, понякога страшни. Причината е ревността на съпруга. Имало и по-леки свади, при които чупели наред. При един такъв скандал заминал цял сервиз от майсенски порцелан. „Хряс! – аз една чиния. Хряс! – той другата. Здрава не остана. Веднъж преди години, не знам какво ме беше прихванало, изхвърлих цялата столова през терасата. Беше като в италиански неореалистичен филм. Цялата махала се събра да гледа как перкам мебелите”, пише Стояна в книгата си.

Освен със съпруга, актрисата водела битки и на друг фронт – със свекърва си. Даже не искала да кръщава дъщеря си на нея, но Леонид я придумал. И след развода, битките със свекървата продължили – вече заради внучето. Свекърът Людмил Стоянов бил встрани от всичко това. Разбирал се със снахата.

Вторият брак на Стоянка е белязан от скандали и обиди, както и от инцидент. Леонид Грубешливе скача от трамвай, но пада и губи крака си. Двамата се развеждат, когато дъщеря им е на 3 години. В арт средите се говори, че и с развода не настъпило помирение. Щерката на Мутафова не го почита като свой баща и дори не отиде на погребението му, когато той се спомина преди години.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.