Dee пред HotArena: Да, катастрофа имаше! Ние сме добре, но колата е за смяна (Подробности за инцидента от вчера)

https://hotarena.net/pod-pricel/dee-pred-hotarena-da-katastrofa-imashe-nie-sme-dobre-no-kolata-e-za-smiana HotArena.net
Dee пред HotArena: Да, катастрофа имаше! Ние сме добре, но колата е за смяна (Подробности за инцидента от вчера)

Вчера HotArena получи сигнал със снимки, твърдящ, че рапърите Dee и X са били участници в катастрофа. Днес благополучно успяхме да се свържем с „потърпевшите“ музиканти, за да научим повече подробности за случилото се.

 

Още снощи Николай X Николов хвърли яснота около ПТП-то на АМ „Хемус“, и тя гласеше:

 

Понеже много наши приятели се притесниха, всичко е ОК! Аз и брат ми Marsboy Dee сме си живи и здрави! Няма драма. А за душманите преувеличили ситуацията им пожелавам да не застават от другата страна на нещата. Обичайте се докато е време и ако имате оферти за нова кола казвайте, така или иначе беше време за ъпгрейт! П.п. Брат ми не кара колата! И няма намерение да го прави докато не си вземе БГ книжка (ако имате оферти за книжки също казвайте)“.

 

В допълнение към това Dee сподели преди броени минути пред HotArena, че катастрофа в действителност с неговия автомобил е имало, но той и Х не са били в колата. Добави, че от няколко месеца е без книжка, тъй като органите на реда са му я конфискували заради нарушение. Радомир Юнаков, както е истинското име на рапъра, е предоставил колата си на свои приятели, които пътували към Велико Търново. Малко преди разклона за Ябланица шофьорът на превозното средство загубил контрол над волана и излязъл извън пътя.

 

За щастие, на двете момчета, които били вътре, им нямало нищо и излезли от Mercedes-а почти невредими. Шофьорът леко си е навехнал ръката, а колкото до автомобила – имало известни щети, но както казва Dee – и без това е бил за смяна и ще го замени с нов, в момента, в който си получи книжката обратно.

 

Пътният инцидент не е причинил след себе си други и не е повлиял неблагоприятно на движението.

 

Попитан дали има представа кой подава такива сигнали по негов адрес, изпълнителят отговори, че има доста злобни недоброжелатели около тях, които им мислят лошото и чули-недочули прибързвали да разпространяват преувеличени или изцяло лъжливи слухове. Не споменава конкретни имена, нито пък обижда някого, а просто им пожела да не изпадат в същото положение, в което са били те снощи.

 

Пожелавам им близките им да не им скъсат телефоните от звънене, защото са чули или прочели, че едва ли не децата им са пострадали тежко или пък загинали. Това е шок, който можеше да причини ужасни последствия, не само за нас, а за семействата ни, родните, приятелите ни“, отсече Dee.

 

Запитан защо не вдигаше вчера телефона си за коментар, рапърът обясни, че с X-а са релаксирали и са наблегнали на сън, след изтощителния уикенд. През по-голямата част от деня телефонът му е бил изключен, а за случилото се е разбрал чак в късния следобед от Фейсбук.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.