Диана Димитрова: След последните нападки от Вергов, очаквам да ме изкарат и канибал!

https://hotarena.net/pod-pricel/diana-dimitrova-sled-poslednite-napadki-ot-vergov-ochakvam-da-me-izkarat-i-kanibal HotArena.net
Диана Димитрова: След последните нападки от Вергов, очаквам да ме изкарат и канибал!

„След писанията, че съм се пращала гола на дъщерята на Юлиан Вергов, очаквам да излязат и с това, че съм канибал.“  

 

Това каза Диана Димитрова по повод публикации в медиите, че актрисата се опитвала да провокира сексуално невръстната Алена, което отпушило гнева на Вергов.

 

„Не знам как да коментирам това писание. На мен също ми е любопитно да видя тези съобщения и трябва към Юлиан Вергов да се обърнете. Той излиза с тази позиция в медиите и на този етап единственото, което мога да кажа в случая, е, че ще го съдя за лъжа“, допълни Диана.

 

Въпреки че категорично отрича да е ударила актрисата, Юлиан твърди, че Димитрова се опитвала грубо да манипулира наследницата му. Според писанията Димитрова отправила и недвусмислени сексуални реплики към момичето, което по това време е било на 15 години.

 

„Това е единствената причина тогава да не повдигна обвинение срещу Диана за издевателство над непълнолетна.  Исках да защитя дъщеря си и да не й причинявам всичко, което щеше да последва. А за да предпазиш и защитиш някого, когото обичаш, понякога се налага да изтърпиш неща, които са свързани с неправда или оскръбления“, казва Вергов.

 

„Не искам да коментирам дали се познавам с дъщерята на Юлиан. Тук вече става въпрос за сериозни обвинения, но иначе всички гадаем какво точно има на тези съобщения, и на мен ми е любопитно да ги видя“, казва актрисата.

5 Коментара

ХАЙ

преди 1 година

Я, СТИГА БРЕ ЧОВЕЧЕ, ТИ ЗА КОЯ СЕ МИСЛИШ, ЧЕ НИ ЗАНИМАВАШ СЪС БОЛНАТА СИ ПСИХИКА, НЕ ТИ ЛИ ПИСНА ДА ЛАЗИШ ПО НЕРВИТЕ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, А СПРИ СЕ, ХЕМ ШУТО ХЕМ БОДЕ, ХЕМ ГРОЗНО ХЕМ ЧЕПАТО.

Коментирай

До ХАЙ,

преди 1 година

А ти за моя се мислиш, та си се разкрещяла в мрежата с главни букви! Наистина ли си въобразяваш, че си в позиция да забраняваш каквото и да било?! Твоята психика явно е болна, щом някой може да ти "налази" нервите, до положение да се тресеш от злоба. А Диана , явно има по-здрави нерви за да продължава да се бори за достойнството си, въпреки хора като теб.

Коментирай

Скрий се вече,

преди 1 година

Диано, спри се. Ясно е, че си отмъщаваш за това, че не те желаят. Ясно е, че дори си стигнала до там, че да използваш дъщерята на Юлиан Вергов. Ясно е, че си жива след удар с крак в лицето с цялата мъжка сила на Вергов и имаш само грим и печат от грайфер в лицето. Истинските жертви след такъв удар не оцеляват, но ти само пищиш и пищиш. Спри се, вече не си за смях, а за презрение. Жалко за жените, които са жертви на насилие.

Коментирай

Хейтърке,

преди 1 година

Болезнено е за теб съществуването на смели жени като Диана, нали? Иначе нямаше да повтаряш елементарните си обиди, клевети и молби тя да изчезне завинаги. Всичко което пишеш са лъжи с които се опитваш да се успокоиш защото завиждаш, ненавиждаш и затова не спираш да я черниш, белким сама себе си харесаш. Ясно е, че те превъзхожда с красота, силен характер и мощен талант.

Коментирай

Ха,ха,ха

преди 1 година

Диана и достойнство !!!Пълен абсурд!!Диана е тази ,която се тресе от злоба и не спира да бълва отрова от курвен..ската си уста!!Тя е жалка ,долнопробна уличница от селски тип!!Никой и никога повече няма да се занимава с нея в гилдията!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.