Ексклузивно! Вижте в каква обстановка е прекарала последните си дни бизнесдамата Веселина Протопопова! (Снимки)

https://hotarena.net/pod-pricel/ekskluzivno-vijte-v-kakva-obstanovka-e-prekarala-poslednite-si-dni-biznesdamata-veselina-protopopova HotArena.net
Ексклузивно! Вижте в каква обстановка е прекарала последните си дни бизнесдамата Веселина Протопопова! (Снимки)

Трупът на козметичката на хайлафа, съоснователката на клиники ПроДерма Веселина Протопопова е бил намерен в къщата и, която буквално е била превърната в кочина! HotArena получи снимки на стаята, в която е живяла бизнесдамата. Гледката е потресаваща. В последните си дни Протопопова е живяла буквално като клошар. Това, което се вижда от снимките със сигурност може да потресе и човек с нерви от стомана. Купища разхвърляни дрехи из цялата стая, бутилки и отпадъци по земята, мръсни съдове. Масата е отрупана с всевъзможни вещи и предмети. Вижда се че цялата тази мизерия е трупана в продължение на месеци и сред нея изоставена от близките си е живяла Веселина.

Като HotArena пръв разкри, 52-годишната варненка е била открита в безпомощно състояние в дома си в морската столица на 15 октомври тази година, а седмица по-късно, след две тежки мозъчни операции, издъхнала в болница без да излезе от настъпилата кома. Обстоятелствата около трагедията са повече от скандални. Те се разследват и от прокуратурата. Приживе Веселина беше известна в бизнессредите като голям професионалист в работата си, но и с тежкия си алкохолизъм, който най-вероятно е истинската причина за кончината и.

Постоянното и пиянство, което тя отказавала да лекува, довели и до бракоразводно дело със Звезделин Протопопов – освен неин съпруг и съдружник в бизнеса. Преди половин година разводът бил финализиран и тя останала да живее във вилния им имот в местността „Св. Константин“ във Варна. Според запознати през последните месеци Веселина прибрала в дома си мъж на име Веселин, с когото си угаждали по чашка. На 15 октомври когато Протопопова била открита в безпомощно състояние, Веселин бил там по-рано през деня. На разследващите обяснил, че по някое време излязъл, за да си купи нещо за пиене, но повече не се върнал във вилата.

HotArena потърси за коментар на трагедията бившия и съпруг Звезделин Протопопов .

„В продължение на 3 години се опитвах да я накарам да влезе за трайно и качествено лечение. Казвам трайно, защото тя е влизала на няколко пъти, лежала е дори и в психиатрията, но след това започваше пак с делириумите. Два пъти се опитах по законов път да я вкарам в клиника за принудително лечение, но на съдебното дело и тя и синът ни скочиха срещу мен – че била изпаднала  в депресия и пиела, защото съм си бил хванал любовница. Истината е, че аз действително си хванах любовница, но това беше през февруари миналата година, а Веселина пие от 7-8 години, като последните 3 бяха пълен кошмар. Ако ме бяха послушали роднините и да помогнат тя да влезе в клиника, сега щеше да е жива, но те съвсем умишлено направиха всичко възможно за да не влезе на лечение. Майка Живка Пандова и сестра и Доротея Пандова използвайки влиянието си над нея я убеждаваха че ако си признае че има проблеми с алкохола ще я вкарам в лудница, ще я поставя под запрещение и ще и отнема всичко!!! Пълни лъжи и манипулации, защото дело за принудително лечение се води по закона за здравето и няма нищо общо с поставянето под запрещение!!!

Най малко тя заслужаваше такава съдба, след като купи жилища на всички, вместо да се обединят като едно признателно семейство и да и помогнат, те я оставиха да умре като куче!!! Бил съм с нея 30 години. Чудесен човек беше, но алкохолът и безхаберието на роднините и я съсипаха.

Звезделин Протопопов е снизходително казано недолюбван от роднините на Веселина, която преди да се задоми с него е имала друг брак и дъщеря от него. Майката и сестрата на Протопопова подозирали Звезделин, че иска да отмъкне съвместният им бизнес, и постоянно настоявали тя да се разведе с него. „ПроДерма“ ООД била регистрирана в ОАЕ, където са имала дялове в две клиники за естетична медицина и търговски офис който продават през 2015. „Още тогава пиеше много. Бяха я хванали там да шофира пияна и добре, че една от клиентките и беше женена за шефа на полицията в Дубай, че изчистиха всичко. По това време аз се бях прибрал в България за около 3 години, защото имахме проблеми със сина ни. После пак се върнах в Дубай но като цяло се бяхме разбрали с Веселина тя да движи нещата в Дубай, а аз в България и Румъния“, разказва Протопопов.

През лятото на 2016 г. във вилата им се събират Веселина, майка и Живка Пандова и синът им. Тримата заедно решават че трябва да принудят Веселина да се лекува. Звезделин скрива паспорта на Веселина за да не може да замине за Дубай. Следва грандиозен скандал в процеса на който става ясно че по сметки на Веселина в ОАЕ все още има огромна сума пари от нейния дял от продажба на търговския офис. След като чува за това майка и Живка Пандова се изправя и казва:  „връщайте и незабавно паспорта, животът си е неин да прави каквото си иска“. И в 6 ч. сутринта заедно и дъщеря и Сияна, Живка и Веселина заминават за София и от там Живка и Веселина за Дубай. Когато Веселина се връща след 5-6 месеца купува със свои пари апартамент в София но на името на майка си, за да няма Звезделин претенции към него, но с изричната уговорка че веднага след развода майка и ще и върне апартамента. Това не се е случило до момента на смъртта и, което автоматично лишава децата и от правата върху апартамента и той остава за сестра и. Сестра и Доротея от своя страна обсебва парите от продажбата на личният автомобил на Веселина – Порше Кайен, която тя продала седмица преди смърта си.

Друг интересен факт е че само два дена преди инцидента дъщеря и прехвърля къщата подарена и от Веселина на мъж с който живее на съпружески начала. Адвокатката на същата въпросна дъщеря само три дни след погребението на майка и започва да се обажда на Звезделин и иска да и бъдат изплатени дяловете на майка и.

Нападките, че иска да и открадне бизнеса започват от това, че като съуправители в дружеството трябвало и двамата да има положени подписи под всеки документ. „Поисках от нея да остана аз управител, защото тя беше неадекватна през по-голямата част от времето и това могат да го потвърдят всичките ни партньори, както и целият персонал на фирмата. Неведнъж е имало случаи да викаме линейка там, защото е припадала от пиене“, разказва още Звезделин. Когато отношенията им съвсем охладнели, се разбрали да си разделят бизнеса – тя взема клиниките в Дубай, а той продължава с бизнеса на „ПроДерма“ в България и разпространението на продуктите.

„Веселина обаче си продаде делът в едната клиника, а заради изцепките там и сложиха „черен печат“, изгониха я и другият дял остана ей така…“, обяснява още Протопопов. След развода им преди два месеца предвиждали делба на имуществото. „Излязох от вилата ни, която аз съм строил, само с куфарите си. Една вилица или лъжица не съм взел от там. Разбрахме се тази къща да остане за нея, а другата, която е близнак и се строи в момента до нея – за мен. Аз ще я достроявам вече когато мога“, разяснява Звезделин. Той не поддържал отношения с Веселина от около 3-4 месеца – когато уж тя се била съгласила да се лекува, но на делото за принудителното настаняване в клиника скочила и го обвинила, че заради него пие. За последно се видели седмицата преди да бъде открита в дома си в състояние на кома. „Последният път, когато я намерих във вилата, беше припаднала от пиене седмици наред. Тогава успях да я убедя да влезе в клиника за лечение на алкохолни зависимости на във Варна. Тя стоя там в продължение на цял месец но още на вторият ден след излизането си започна отново.

Най отвратителното нещо в цялата история е че всичките и най близки хора стояха безучастно и не само че не предприеха действия да помогнат за лечението и ами правеха всичко възможно тя да не се лекува. Дори стигнаха до там да и наемат денонощна жива охрана която да я пази от мен, вместо с тези пари да и помогнат за лечение в клиника!!!

6 Коментара

Тодор П

преди 5 години

Роднините са тършували за кашета с парички, ще им се услади ли е въпросът?

Коментирай

Калина Узунова

преди 5 години

Познавах тази жена, беше много свястна и не заслужаваше да умре като куче. Тъжно, много тъжно :(

Коментирай

Veso

преди 5 години

Kak zaspivat tiq hora ne moga da razbera, izrodi

Коментирай

Кошмар

преди 5 години

С такива роднини не ти трябват врагове!

Коментирай

Тинка

преди 5 години

Това си е чисто убийство, горката жена

Коментирай

Потрес

преди 5 години

Това е ужасно! Сценарий за филм на ужасите. Егати роднините е имала тази

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.