Христина Витанова разкри, че Благой е ЛЪЖЕЦ: Среща се с децата си когато пожелае, и сега са при него!

https://hotarena.net/pod-pricel/hristina-vitanova-razkri-che-blagoi-e-lajec-sreshta-se-s-decata-si-kogato-pojelae-i-sega-sa-pri-nego HotArena.net
Христина Витанова разкри, че Благой е ЛЪЖЕЦ: Среща се с децата си когато пожелае, и сега са при него!

Истинска война се заформи между Благой Георгиев и бившата му съпруга Христина за децата на футболиста. Джизъса, новата му приятелка Златка и дори роднините му твърдят, че той няма възможност да вижда наследниците си, а бившата му съпруга ги насъсква срещу него. В същото време самата Христина твърди, че това не е вярно и Благой редовно се вижда с децата си.

\"Благой вижда децата винаги когато пожелае. Дори в момента са при него. Той е техен баща и има право да ги вижда. Изобщо не е вярно, че ги спирам\". Това сподели пред \"България Днес\" бившата съпруга на Благой Георгиев Христина Витанова. Тя отхвърли категорично всички твърдения на Джизъса и новата му изгора Златка Райкова, че не пуска двете си деца Йоана и Давид при баща си.

Същинската война по темата с малчуганите бе разпалена от звездната двойка по време на участието им във \"ВИП брадър\".

\"Казах ти, че няма да ми даде децата. Сега само да изляза, направо ще й изкъртя муцуната\", изцепи се Благой за майката на децата си в изблик на ярост в риалити формата. За да не остане по-назад, Райкова също нападна Хриси: \"Не са дали децата, това е станало... Никога няма да ти ги даде. Тя е такова зло, че...\", изсъска плеймейтката.

\"Интелигентните и възпитани хора могат сами да си направят заключенията от това как един човек пред цяла България казва, че ще разбива лицето на майката на двете си деца. А със Златка лично не се познаваме. И не знам как, без да ме познава, преценява какъв човек съм. Била е повлияна от Благой вероятно, така си го обяснявам. Но аз съм широкоскроен човек и ще подмина темата. С Благой сме разделени вече пет години. Да, имаме деца и ще бъдем свързани с тях, но не желая по никакъв начин да бъда намесвана в неговия личен живот\", категорична бе Христина.

\"Кажете на Христина да не ви изпраща\". С тези думи посрещна журналист на \"България Днес\" бащата на Благой Георгиев - Жоро. Медията ни завари таткото на влизане в семейната къща в столичния квартал \"Суходол\". Разбирайки, че журналист го търси за интервю, мъжът свъси вежди и побърза да влезе в дома си, заключвайки портата на двора. До този момент вестникът не беше осъществил връзка с Христина. Именно тази негова реакция провокира медията ни наистина да потърси бившата половинка на Джизъса. Бащата на екснационала не повярва и беше твърдо убеден, че Христина е \"изпратила журналистите\". Което още повече затвърди усещането за явна конфронтация.

\"Вече не съм отворена към тях, защото бях прекалено дълго време. Прецених, че не заслужават моето коректно поведение. Говорим за Благой и за неговите родители. Смятам, че Златка по никакъв начин не е фактор в нашите отношения с Благой. Още повече по темата с децата\", сподели още Хриси и на няколко пъти помоли да не бъде намесвана повече в казуса.

В минали години бившата гимнастичка е пускала децата си при Есмер в Русия. Тогава нямаше проблем малчуганите да пътуват зад граница при баща си. Витанова дори даде зелена светлина на отрочетата да отидат на почивка с бременната тогава рускиня и баща им, спомнят си по-паметливи техни познати и допълват, че дори е можела да не го прави, след като Благой забремени и Есмер и тя му роди момче. А сега е с плеймейтка, за която гримьорът Валентин Кулагин и медийни публикации твърдят, че е била жрица на любовта.

\"Който трябва, знае каква е истината. Аз нямам добри отношения с него, защото той така го е направил. Аз и хората до мен знаем каква е истината, защото имаме достатъчно много свидетели на всичко случило се през последните пет години. Не искам да доказвам на някой каква е истината. Всеки сам може да си прецени. Под достойнството ми е да влизам в разпри и войни. Лошото е, че децата стават свидетели на цялата тази отвратителна история\", категорична бе в заключение Христина.

21 Коментара

Ели

преди 5 години

Съчувствам на Христина, която изглежда свястна жена. Да трябва да позволява децата й да общуват с подобни екземпляри! Те са вече големи и със сигурност разбират, а и тепърва ще чуват всякакви коментари заради излагациите на баща им.

Коментирай

003

преди 5 години

Децата имат нужди всекидневно, а не когато някой ги ПОЖЕЛАЕ.В тези случаи съчувствам на майките, защото те износват всичко, независимо бащите щедри ли са или не.Бащите си живуркат като бохеми и се съобразяват само със себе си- друго си е да гледаш деца всекидневно, тогава дискотечки, компанийки, фусти и т.н.- няма да има време за тях....като дойде време и Златка да гледа деца ще разбере за какво става въпрос.

Коментирай

Ани

преди 5 години

Адмирации! Изключително достойно поведение на една истинска ДАМА и МАЙКА!

Коментирай

Дария

преди 5 години

Само безмозъчен човек може да каже, че ще разбие физиономията на жената, която е майка на децата му, докато той сменя курвите! Толкова е зле, че не осъзнава колко се излага.

Коментирай

Denn

преди 5 години

Тя Златка още не е майка и е много глупаво да прави коментари. Когато и дойде до главата, тогава ще разбере колко саможертва и грижи има в гледането на дете. И тя в ролята на каква ги разбира нещаата.

Коментирай

Bo

преди 5 години

Аз не знам дали Христина е читава жена, но каквато и да е, е майка на две деца. Когато Златка стане майка, ако въобще се случи, нека тогава си позволява коментари. На Благой родителите го подкрепят, защото го знаят какъв е, но преди всичко е и техен син. Не знам кой е прав в цялата тази гнусна за децата ситуация, само че ако Благой беше мъж на място, нямаше да си позволи коментар медийно за майката на децата му, най-малкото заради дъщеря му, която вече не е малка, и може да види по телевизията какво говори Благо за майка й. Благо, на теб ще ти е приятно ли след време някой по телевизията да каже на дъщеря ти, че ще й изкърти муцуната? Златка ако имаше капка мозък в грамадната си кратна, ако имаше място за капка възпитание и любов, нямаше да си позволи да нарича Христина злобна - не заради нея, не заради Благо, а заради децата.

Коментирай

lol

преди 5 години

Златке, износи ти 2 бебета по 9 месеца, изтърпи раждането по естествен път, кърми ги на 3 часа, и тогава вече си позволи коментар за нечия майка злобна ли е, не е ли. Далеч съм от мисълта, че Христина е жена на годината, но поне не дават показания за нея сводниците. Жена над 30 години си, а дете нямаш, нямаш и кариера и образование, с които да се оправдаеш, че си била заета. Покрива се и мълчи, защото ако ти бях майка, щях да потъна в земята от срам. Никой не ти завижда или мрази, хората просто не побират в ума си защо се пише за теб и те дават по телевизията.

Коментирай

Дария

преди 5 години

Какво друго поведение очаквате от Златка, че се чудите на приказките й? Жена без капка морал и ценностна система, какво друго да каже. Да пази Господ децата ни да подражават на подобни хора, че и по телевизията ги дават. Ужас!

Коментирай

Не става

преди 5 години

Самата Златка не е за подценяване,,едва ли ще се навие да роди от една бръмчалка като Благой..а Христина няма нужда от журналисти-хората не са слепи и прости,за да видят що за човек и пример за баща е татуираният до мозъка на костите си ,бивш отвсякъде Благой

Коментирай

Не става

преди 5 години

Самата Златка не е за подценяване,,едва ли ще се навие да роди от една бръмчалка като Благой..а Христина няма нужда от журналисти-хората не са слепи и прости,за да видят що за човек и пример за баща е татуираният до мозъка на костите си ,бивш отвсякъде Благой

Коментирай

dudu

преди 5 години

Аз се чудя тия жени на благо какво толкова го ревнуват? На мисията "плаж", като се изтипоса по боксерки ... ми то у тея гащи нема никой.

Коментирай

тт

преди 5 години

Точно.Винаги са ме отвращавали такива "бащи" като въпросния Благой.Колко обичал децата, колко страдал че не живее с тях .А иначе ги взима за по час-два сигурно, после си е свободен да си живее живота и да се занимава с поредната си курва.Плащал издръжка, ами то оставаше и издръжка да не плаща, тогава изобщо за какво е тоя човек.Отговорността пада изцяло върху майката, защото тя се грижи всеки ден и по цял ден за децата.Същата история и с Есмер, след 3 месеца връзка сватба и дете.Ако беше сериозен човек щеше да я опознае малко повече и тогава да прави поредното изоставено дете.Ама какво му пука тоя идиот още 20 деца може да направи, нали не се грижи за тях ежедневно.

Коментирай

Комшийка

преди 5 години

Незнам как може Христина да се оплаква от родителите на Благой,аз лично съм виждала с кава обич и любов се грижат за внуниците си,а малкият Давид колко пъти съм го виждала,понеже сме комшии,майка им като идва да ги прибира детето реве и неиска да отиде при майка си,а сега да говори така за родителите на Благой не и прави чест,просто не е красиво,ако нещо лъжа нека ме опровергае

Коментирай

Деси

преди 5 години

О,Христинке много говориш,да ти припомня ли случая когато с моя мъж се връщахме от Москва и в самолета бяха децата ти с родителите на Благой,тогава на аерогарата малкия Давид не се откъсваше от баба си и толкова силно ревеше,че го чу цялата аерогара и детето неискаше да дойде при тебя,бях толкова потресена от този случай,защото и аз съм майка на две деца,но никога не ми се е случвало детето ми да не иска да идва при мене и си казах дано не ми се случва,защото това е голям срам за едн майка

Коментирай

Вили

преди 5 години

Dobre che sa maika i ,i bashta i na taia Hrisina da gi gledat tia deca, che inache ako ostane na neia tejko im gorko na nea i dai da hodi po kafenetata,zavedeniata,zabavlenia i t.n, ne e cvete za mirisane shtomtezi deca stoiat samo pri roditelite i

Коментирай

колежка

преди 5 години

Хрисо кого заблуждаваш че си пускала децата си да ходят в Русия,може да си ги пускала,но това е било заради твоя кеф ,а именно да можеш да си живееш сама на воля,а не да ми се правиш на много добричка защото те знаем какво представляваш и каква стока си

Коментирай

Набий си го в празната кратуна!

преди 5 години

Каквато и да е Христина пак е сто нива над пазарджишкото мекере Златка общата!

Коментирай

Неизвестен

преди 5 години

Това си е тяхна работа ! Вие какви сте да се бъркате в оношения деца - родители ?! И да давате мнения ! Те си знаят !

Коментирай

Андреа

преди 5 години

М. Лечева , няма ли пак да почнеш да плюеш Христина Витанова ?

Коментирай

до христина и златка

преди 5 години

И ДВЕТЕ СА ЕДНА СТОКА,С ЕДНА ДУМА КУРВИ,РАЗЛИКАТА В ТЯХ Е,ЧЕ ЕДНАТА ИМА ДЕЦА, А ДРУГАТА НЯМА

Коментирай

до христина и златка

преди 5 години

И ДВЕТЕ СА ЕДНА СТОКА,С ЕДНА ДУМА КУРВИ,РАЗЛИКАТА В ТЯХ Е,ЧЕ ЕДНАТА ИМА ДЕЦА, А ДРУГАТА НЯМА

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.