Лош късмет преследва Анита Мейзер: Eдвам вървя, чувствам се полужива!

https://hotarena.net/pod-pricel/losh-kasmet-presledva-anita-meizer-edvam-varvia-chuvstvam-se-polujiva HotArena.net
Лош късмет преследва Анита Мейзер: Eдвам вървя, чувствам се полужива!
Серия битови инциденти преследват Анита Мейзер, откакто излежа присъдата си в Сливенския затвор и се завърна в любимата си Америка. В Щатите шоколадовата красавица разполага с луксозен дом и дори има домашна помощничка, която върши домакинските задължения. Въпреки това проблемите й не спират, научи HotArena.

Ромката била убедена, че има врагове, които почти денонощно не спират да злобеят по неин адрес и дори били готови на енергийни вмешателства, за да загази тя. След като за пореден път напомпала дужки, за да освежи външния си вид, брюнетката отпраши към Санта Барбара, понеже имала нужда от романтика и разходка. Заедно с домашния си любимец Тита посетили имението на Майкъл Джексън, част от което било отворено за туристи. Точно там на 10 октомври станала белята. Голям клон на дърво се счупил и цапардосал право по главата Мейзер. Секунди преди това тя била щастлива, че шофира по булеварда, по които някога е шпорил возилата и Кралят на попа. Белята се развила за секунди и като по чудо рухналото дърво не сложило край на земния й път.

„Иначе казано - така стават белите - неочаквано, но аз какво ли не преживях до момента... Падам, натъртвам се цялата, едвам вървя, чувствам се полужива понякога, а преди броени дни, в Санта Барбара, на централната пешеходна улица ми падна клон на главата. Имаше много силен вятър! Мислех, че това е последният ми ден на земята. Бях готова за следващото измерение. Дори ми беше любопитно да видя  как е там. Потърсих спешна помощ. За късмет попаднах на страхотно обслужване, всичко беше топ. Изключителни лекари с неописуемо отношение не само към мен, но и към моята голяма любов - кученцето ми Тита, което взех след смъртта на котката ми Долче, която обичах безкрайно. Принудих се да прекъсна американската си обиколка след 5 месеца и 5 дни, но съм жива и продължавам да страдам, да се радвам, плача и смея. Живея, защото Бог го иска.

Всички клетви по мой адрес се „стопиха” пред положителните пожелания и безброй молитви. Ще си поживея, докато Бог ме прибере при хората, които обичам! Ако пък внезапно си отида, не ме забравяйте, всяка ваша молитва ще бъде чута отвисоко. Бъдете благословени и се пазете, при силен вятър, да не ви падне и на вас клон на главата, че много боли. Америка е най-великата и красива държава! Обичам я повече, отколкото България, в която за мое съжаление съм се родила. В нея определени хора с власт ми „изсмукаха” кръвта”, но пък в замяна ми наляха „бензин”,  който е достатъчен да обиколя целия свят”, изповяда емоционално в социалните мрежи Анита Мейзер, която в Страната на неограничените възможности се е отдала на забавления, нощен живот и пътешествия между отделните щати, харчейки наследството от бившия си американски съпруг.

Анита смята, че има живот като на филмова лента. Тя самата определяла себе си като щастливка, на която мнозина завиждат. Повечето й врагове били българи. Те не пропускали възможност да й забият нож в гърба, но и тя не им оставала длъжна. Мейзер е обидена на твърденията, че е виновна за смъртта на бившия си съпруг – културистът Николай Димитров. Тя била сигурна, че е невинна и е наклеветена за нещо, което не е извършила. Както е известно, през лятото на 2016 г. срещу Айше Желева, по-известна като Анита Мейзер, бе повдигнато обвинение за убийство по непредпазливост. Морската столица – Варна гъмжеше от слухове. Говореше се, че мускулестият охранител е заклан, удушен и убит по време на любовна игра със свински опашки.

В крайна сметка Анита Мейзер излежа 2-годишна присъда в Сливенския женски затвор, а след като бе освободена, събра куфари и замина за Америка. До момента тя не е платила стотинка кръвнина на роднините на Николай.

 

 

6 Коментара

Williams Smith

преди 1 година

МОЕТО ИМЕ Е УИЛЯМ. Аз съм късметлия, че намерих истински заклинател и за да спазя думите му, д-р Огунделе върна жена ми, която ме напусна заради друг мъж след 3 години, след работата му за мен тя се върна след 24 часа... благослови ти и моят Бог те пазят в безопасност и здраве. Това е моят начин да го оценя, ако имате нужда от помощ за вашата връзка, брак и т.н. Свържете се с д-р Ogundele WhatsApp или Viber: +27638836445. Той е добър човек.

Коментирай

Sabina

преди 1 година

Благодаря ви д-р Огунделе! Съпругът ми искаше развод, защото се виждаше с друга жена, разбрах за страхотен магьосник. След работата на д-р Огунделе съпругът ми отмени процеса по развода. И се върна у дома след 24 часа и сега сме щастливи заедно. Казах на д-р Огунделе, че ще споделя добрата му работа, затова споделям това тук, за да знаят хората за този велик и честен човек, ако имате проблеми с връзката или брака или други проблеми, можете да му пишете в WhatsApp и Viber чат: +27638836445. Името ми е Сабина.

Коментирай

Verona Reece

преди 1 година

Добър ден на всички, искам всички да знаят за д-р Огунделе, страхотен заклинател, който ми върна приятеля (съпруга) в рамките на 24 часа със силите си, гаджето ми ме остави за 2 години, за да бъде с друга жена, миналата седмица бях запознах с д-р Огунделе, след работата му гаджето ми се върна у дома. Казах на д-р Огунделе, че ще споделя добрата новина, за да знаят хората за него, ако имате проблеми с връзката, живота или болестта, свържете се с него на неговия WhatsApp или Viber: +27638836445. Този човек е силен и истински. Съжалявам, ако този пост ви обижда, просто се опитвам да оценя човек, който донесе щастие на семейството, брака и работата ми. Верона.

Коментирай

Fiona Trevor

преди 1 година

Внимание на всички: Аз съм Фиона, съпругът ми ме заплашва с развод, ако посмея да го разпитам дали ми изневерява. И той напусна дома си за 3 години, намерих контакт с д-р Огунделе, мощен заклинател, този човек върна съпруга ми при мен в рамките на 24 часа със силите си. Казах му, че ще продължа да споделям името му, защото намерих някой да говори за него, преди да се свържа с него, ако имате нужда от помощ, свържете се с д-р Огунделе на WhatsApp: +27638836445. Имейл: [email protected]. В брака ми отново има мир, благодаря ви, сър.

Коментирай

Tommy

преди 10 месеца

МОЕТО ИМЕ Е ТОМИ ЛУКАС, ТОВА Е МОЯТ ОПИТ: Обикновено не вярвам в други сили преди. Но д-р Огунделе ми даде голяма надежда и причина да му вярвам. Съпругата ми и аз се разведохме за повече от 7 години и бях самотен и страдах с децата си, но имах нужда от нея отново в живота си, така че търсех помощ навсякъде, но само д-р Огунделе успя да ми помогне. Този човек е могъщ, д-р Огунделе върна жена ми за мен в рамките на 48 часа със силите си и магиите му са безвредни. Казах му, че ще свидетелствам на хората като благодарност от мен, затова споделям историята си, ако някой има нужда от неговата помощ, свържете се спешно с него в WhatsApp и Telegram: +27638836445. Той е честен и ефективен.

Коментирай

Samantha

преди 7 месеца

Добър ден съм Саманта Грей: Имате ли нужда от помощ, за да върнете бившия си приятел или приятелка, помощ, за да накарате съпруга или съпругата ви да ви обичат сами? Свържете се с д-р Огунделе. Този човек е честен магьосник, който върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа. Съпругът ми изневеряваше с друга жена и отношението му се промени, но д-р Огунделе го върна за мен. Свържете се с него в WhatsApp, Telegram или Viber Chat: +27638836445. В Instagram: dr.ogundele1. Той върна съпруга ми, както обеща и силите му са безвредни.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.