Страх от магии тресе Светана Гущерова след второто бебе (Бившата любовница на Гонзо роди тайно син, не казва нито името му, нито рождената му дата)

https://hotarena.net/pod-pricel/strah-ot-magii-trese-svetana-gushterova-sled-vtoroto-bebe HotArena.net
Страх от магии тресе Светана Гущерова след второто бебе (Бившата любовница на Гонзо роди тайно син, не казва нито името му, нито рождената му дата)
Страх от магии тресе Светлана Гущерова, откакто роди своето бебе №2. Тези дни стана ясно, че бившата еротична моделка е дарила с първи внук своя свекър Добромир Гущеров, след като преди по-малко от две години роди и първата внучка в семейството. От суеверие тя пази в тайна и името на детето, и деня, в който то е дошло на бял свят. Тревожи се, че някой недоброжелател може да ги даде на нумеролог и астролог и да направи на сина й черна магия, дочу HotArena.

Ужасът на Светлана от мисълта за магии започнал да се пробужда още при раждането на дъщеря й през пролетта на миналата година. Детето проплака за първи път по-рано от очакваното, тежеше едва 2,2 кг и се наложи да остане в кувьоз, докато укрепне. Майката, която и без това е суеверна, решила, че проблемът идва от зли очи. Затова при бременност №2 направила и невъзможното, за да скрие благата вест от всички с изключение на най-близките. Почти никой не разбрал и кога е родила. Не казала за това дори на баща си. Тъй като обаче разкри името на лекаря си – доктор Дяволов, стана ясно точно кое лечебно заведение е избрала – столичния Майчин дом.

Заради сляпата си вяра в свръхестествените сили, Светлана решила да ражда с операция, като накарала астролог да изчисли кой ден и час е най-благоприятен за хороскопа на сина й. Бившата любовница на Гонзо накарала медицинския екип начело с доктора да чака цял час, докато настъпи най-подходящият астрологичен момент за изваждане на детето. Не е ясно как е възнаградила медиците за търпението, но те чинно и без да протестират следили часовниците си и не направили операцията, преди астроложката да позволи.
Само в най-близкия роднински и приятелски кръг на майката знаят как се казва момченцето. Някои от непросветените предполагат, че може би е кръстено на баща си Християн. По информация на „Уикенд” обаче родителите се решили да го нарекат на дядото Добромир, на чието име е цялото имущество и всички пари на фамилията. Известно е, че младият Гущеров няма нищо на свое име и без баща си е гол като пушка.

След като се залюби със Светлана, Гущеров старши му обърна гръб и за известно време се беше заканил да го остави да умре от глад, спирайки всички финансови кранчета към джобовете му. Но след като булката роди първата му внучка, сърцето му се размекнало. Тъй като не можа да се раздели между свекъра и свекърва си, Светлана кръсти момиченцето с двойно име – и на двамата. То се казва Анелия-Добромира. След като обаче вече има и момче, е била категорична, че детето идва с името си – Добромир. Момченцето на практика е адаш на кака си, но пък с избора на името майката е постигнала целта си да бетонира своите позиции в семейството.

Младата г-жа Гущерова споделя, че втората й бременност е предсказана от същата астроложка, която изчислила кога детето трябва да се роди. Проблемът е, че Светлана не може да кърми заради силикона, който сложи след първото раждане. Но това не й тежи много и вече иска трето бебе. 

8 Коментара

то

преди 3 години

и не се сещaм някой да го интересува!

Коментирай

А магия за спешна нужда от мозък .....

преди 3 години

Гонзовица се тресе от ужас че не само грозотията и ами и простотията им може да Изцъфти в поколението им.......Хората и се подиграват , тя си мисли че и завиждат, господ да не дава.....

Коментирай

Az,

преди 3 години

Сигурно го кръстила Иван Г. ! Тя си знае защо... Хахахаха

Коментирай

Тъпото

преди 3 години

Тая платена курва сега инкубатор ли го играе?

Коментирай

??

преди 3 години

Ами свръхестесвено нещо ще случи ако поне веднъж Светлето се изкаже смислено и логично.!! Страхът е обсебил Гущерова ,защото мозъкът и ще блокира ако Хрисито я остави с децата. Как ще ги храни и гледа никой идея си няма. Определено в този ред на мисли мисля,че ще залезе безславно !!

Коментирай

Гонзо Гущеро....предложение за име...

преди 3 години

Име обединяващо минало и настояще....за бъдещето ...ще видим...

Коментирай

Gugu

преди 3 години

Тоя празноглавец Християн с какъв акъл и второ и направил, че с право се е отдръпнал баща му. Такива гладни въшки се закачат за паричките че да не работят цял живот, а да лежат по гръб и да ги гледат да ама не, не е познала Светлето няма да получи и цент от имането на Гущера защото Хриси няма да го наследи. По вероятно доведената му дъщеря Мартин и майка и да го ошушкат

Коментирай

Мария

преди 3 години

Светлана да вземе да слезе на земята и да престане да се излага. Много си е повярвал нещо. Само тя има деца. И да престане с пластиките, че вече не прелича на себеси.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.