Полицай разплака синът на Румина (Отнел от 2-годишното дете таблет с детски песнички)

1470
16 Август 2018, 11:02Истински ужас преживяла фолк певицата Румина и семейството й заради спец акция на полицията. Семейството на изпълнителката е обискирано една вечер, а най-травмиращ бил моментът, когато униформените издърпали таблета с детски песнички от ръцете на 2-годишния й син и го разплакали, научи HotArena.


Повод за акцията е фактът, че Румина е омъжена за Михаил Георгиев — бивш съпруг на шефката на т.нар. фабрика за убийства Мила Георгиева — Универсалната.

При спецоперацията през 2015 година е заключен и Михаил, който се води бивш съпруг на Мила.


След развода той се жени за фолк певицата и не поглежда назад. Но миналото му го застига, пише „България днес”.


Румина и близките й преживяват истински ужас, когато маскираните ченгета нахлуват в дома им. Те прибират цялата компютърна техника, насочвайки се и към 2-годишното хлапе на звездата.


Малкият Майкъл заспал с таблета си в ръце, след като гледал детски песнички. Антимафиотите обаче взимат и него, в търсене на улики за мокрите поръчки.


Оставете таблета на сина ми, той си гледа песнички на него и се забавлява. Няма да откриете нищо”, призовава бащата Михаил.


Молбите му са напразни, а полицаите взимат устройството от ръцете на разплаканото дете. В жилището на двойката са открити и 70 лв, които са описани и отнети. „Оставете поне парите на жена ми, за да има поне за няколко дни за храна на детето”, прави опит отново да ги уговори Георгиев.


Гласът му отново остава нечут. Той е заключен с белезници, обвинен в участие в групата за мокри поръчки на Мила Георгиева и изправен пред съда.


„Шест години не се бях виждал и чувал с бившата ми жена, а ме обвиниха, че ми била шефка и ми давала нареждания”, вайка се Михаил.


Според прокуратурата дребната блондинка е дърпала конците на бригада за мокри поръчки, чиито цели са дясната ръка на Брендо — Георги Семерджиев /Жоро Шопа/, Тихомир Дочев — Мравката, Радостин Бързанов — Радо Слънцето и др.


Малко преди ареста Мила е подпукана за ДДС афери и наречена „Царицата на месото”. Тя е доведена дъщеря на бившия шеф на митниците Христо Кулишев, на скамейката до нея сяда и брат й Максим Кулишев.Освен него и бившия й съпруг, като обвиняем е привлечен и синът им Мартин Георгиев — Джито, заедно с още пет души. Той се предаде едва преди два месеца и вероятно съдът ще го включи към общия списък с подсъдими, след като досега материалите срещу него бяха събирани отделно.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Gossip Girl
преди 11 месеца
0
Имало е разследване, няма как да се съобразяват със сополанкото. А тази коя е въобще?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Петко
преди 11 месеца
0
Каква е тази противна селяндура че пишете за нея
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени