Само в HotArena! Ето това е СИЛНА ВОЛЯ! Вижте как Христо Мутафчиев тренира всяка сутрин в 7 ч. във фитнес зала!

1799
29 Октомври 2018, 17:16


49-годишният актьор Христо Мутафчиев изпитва неутолима жажда за живот и не спира да се бори за постигането й, видя HotArena.

 

Минаха 8 години от инсулта, който талантливият артист претърпя по време на снимки на филм. Изглежда тежкият инцидент му удари отрезвителен шамар и Ицо реши, че трябва да се погрижи за себе си, ако иска да се наслаждава на повече и по-дълги бъдещи дни.

 

Когато имаш силна воля – всичко е възможно! Мутафчиев всяка сутрин в 7 часа е не в леглото, не на масата на закуска, а във фитнес зала Зевс в столичния квартал „Бъкстон“. Там, с помощта на Лили Стефанова, позната като симпатичната водеща от рубриката на „Преди обед“ – „Във форма с Лили Стефанова“, Христо тренира усърдно.

 

Всички посетители на фитнеса не спират да му се възхищават на целеустремеността му да поддържа тялото си здраво и жизнено. Големият български актьор изглежда в супер форма и е успял да отслабне неузнаваемо. Резултатите, имайки предвид, че не е във вихъра на младостта и претърпелия инсулт, са повече от впечатляващи.

 

Напомняме, че в края на септември през 2010 година Ицо бе приет в бургаска болница, след което бе транспортиран до София с правителствения самолет. Вследствие на инсулта се наложи лекарите да му направят животоспасяваща операция и отстраниха хематом от мозъка му, след което Мутафчиев бе поставен под изкуствена кома. 8 години по-късно е здрав като бик! Пожелаваме му подобаващо дълголетие!

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени