Шавливата Таня първа сложила рога на мъжа си! Сашо Кадиев бил неспособен да задоволи мераците и суетата й

04 Септември 2020, 15:00


Александър Кадиев не е виновен за кризата в брака си, вината е на жена му Таня, научи HotArena. Пловдивчанката първа е сложила рога на актьора още преди доста време. Едва след като разбрал, че не е единствен в леглото й, той си намерил любовница, с която бе засечен преди няколко месеца от репортер на вестника. Сашо и Таня вече се срещат единствено заради детето си.

Хубавата Таня открай време била флиртаджийка, но след като родила дъщеричката си Кати преди 5 години, имала особена необходимост от мъжко внимание, твърдят източници на „Уикенд”. Сашо Кадиев се оказал неспособен да задоволи тази нейна нужда, а и не положил кой знае какви усилия да го направи. В малкото си свободно време той предпочитал да се занимава с компютърните си игри, вместо да бъде с жена си. На всичкото отгоре я накарал да живее под един покрив с майка му – Катето Евро, а всяка снаха знае какво означава животът със свекърва, пък дори и да е най-добрата и грижовна на света.

Потиснатата Таня не издържала на напрежението и започнала да върти очи в търсене на други мъже, които да й върнат самочувствието на харесвана жена. Накрая започнала да изневерява на половинката си, смятайки, че забежките не са причина да къса официално него. „Тя има доста свободни разбирания”, лаконично обясниха източниците на „Уикенд”, намеквайки, че верността не е най-силната черта на брюнетката.

Самият Кадиев дълго време се правел, че не забелязва промените в поведението на жена си, приемайки, че връзката им вече е отворена. Накрая си намерил любовница, само че неговото увлечение се оказало далеч по-сериозно от аферите на Таня. Според слуховете, двойката не живее под общ покрив вече повече от две години. Сашо останал при майка си в къщата в Кокаляне, а жена му се преместила в апартамент с детето. Те обаче често се срещат заради малката Кати. Откакто не живее под общ покрив в Катето Евро, Таня е в идеални отношения с нея, често й гостува или поверява дъщеричката си на нейните грижи. Известно е, че баба и внучка вече дори правят кулинарна рубрика заедно под шапката на „Мастършеф”.

В началото на лятото Таня, Катето и малката Кати бяха заедно на море, а преди седмици повториха почивката. Този път към тях се присъедини и Сашо.

Ваканцията на Кадиев и жена му бе разчетена като знак, че двойката отново е заедно. Но според източници на „Уикенд”, това е направено единствено заради детето им. И двамата родители искат Кати да има и мама, и тате, затова се стараят да поддържат цивилизовани отношения, събират се за празниците, а от време на време си правят и общи ваканции. Но възстановяване на връзката им поне в момента изглежда невъзможно. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Браво на момичето
преди 2 години
0
С тоя "талант"....Като и е скучно....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
я
преди 2 години
0
тоя е истенски джендър..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Минчев Е.
преди 2 години
0
Така е. Таня е за прикритие, но ние знаем коя е Сашка от Кокаляне.
абе,
преди 2 години
0
Не ни занимавайте с глупости.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени