СКАНДАЛ! Андреа и сръбска певица се хванаха за косите! Карлеуша я нападна в копиране (Каква е истината?)

https://hotarena.net/laifstail/skandal-andrea-i-srabska-pevica-se-hvanaha-za-kosite-karleusha-ia-napadna-v-kopirane HotArena.net
СКАНДАЛ! Андреа и сръбска певица се хванаха за косите! Карлеуша я нападна в копиране (Каква е истината?)

„Българка и албанка обсебени от Карлеуша: Искам да съм като нея!“

 

С това заглавие гръмнаха сръбски медии, визирайки родната фолк дива Андреа, видя HotArena.

Според тях половинката на Кубрат Пулев е „откраднала“ супер модерната си прическа в уникален синкав цвят именно от сръбската поп звезда Йелена Карлеуша.

 

Всъщност истината е, че първа крак провлачи сестрата на Ким Кардашиян – Кайли, която напоследък диктува модните тенденции.

 

„И ето отново сръбска медия е отразила един от моите нови проекти, в който самата аз съм влюбена. За съжаление, статията, която излезе днес, ме накара да се зачудя защо медията не си е написала домашното, разкривайки, че тази тенденция всъщност започна сестрата на Ким Кардашиян – Кайли Дженър?!“

 

Така през личната си страница Андреа отвърна на удара на сръбската певица.

 

Оказва се, че не родната изпълнителка, а Карлеуша е тази, която е обсебена.


\"\"

13 Коментара

Име

преди 8 години

Абееееее бабите са измислили тази мода, но както и да е хахаха

Коментирай

Супер

преди 8 години

Много ясно! Карлеуша е супер по-яка от тъпата ни дебелана.

Коментирай

Andrea copy/paste

преди 8 години

andreq debelia guz otdavna krade ot srubkinite ama vse ostava nazad dishaiki im pradnite hahahahahahahah

Коментирай

АА, МАЙ ДОМАШНАТА Е ПРОПУСНАЛА И ТЕОДОРЧЕТО -АНДРЕЙКА

преди 8 години

ПРАВИЛНО , ИМЕ. И АЗ ПОМНЯ , КОГАТО БАБА МИ СИ ПРАВЕШЕ КОСАТА СИНЯ СЪС ЕДИН ПРЕПАРАТ "СИНКА", КОЙТО ПРИНЦИПНО ИМАШЕ ДРУГО ПРИЛОЖЕНИЕ. А В ЕДНО ПРИЛОЖЕНИЕ СЪМ ВИЖДАЛА МОМИЧЕ СЪС СИНЯ КОСА ДОЛУ-ГОРЕ ПРЕДИ ОКОЛО 2 ГОДИНИ. ТОВА , ЧЕ НЯКАКВА СИ ДЖУРМЯ Е РЕШИЛА , ЧЕ ЩЕ Й МЯЗА СИНЯ КОСА И СЕ Е БОЯДИСАЛА ВЧЕРА , НЕ ОЗНАЧАВА , ЧЕ Е ПОСТАВИЛА НАЧАЛО НА ТЕНДЕНЦИЯ . ТО ПО ТАЗИ ЛОГИКА , АЗ СЪМ ИЗМИСЛИЛА ПРИЧЕСКАТА НА ВИКТОРИЯ БЕКЪМ ОЩЕ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ .

Коментирай

пфффф

преди 8 години

Да и моята баба си правеше косата синя преди пет шес години някаде. Голяма мода сега голямо нещо. Но тая противна Андреа нестига, че за певица нестава. Еми не може да пее , какво да си кривим душата, да твърдим обратното. Ами и с тая визия на порно актриса се смята за много вървежна по зле е и от проститутка на околовръстното. Толкова умствено елементарна, че няма на къде повече. Но иначе е с огромно самочувствие. Андрейче слез на земята стина си хварчала в небесета за нищо неставаш време е да го разбереш.

Коментирай

Xaxa

преди 8 години

Хаха Така се получава, когато ТОДОРКА разбере,че може да си плаща за статии в това сайтче! Хахаха СМЕШКА! Сега се опитва да привлече вниманието на Карлеуша с цел тя да и постне снимка,че я е копирала... хаха Жалка картинка.. Лизачите и постват снимки на Тодорка и Карлеуша и ги тагват с цел Йелена да се пошнтересува кой я тази певачка Тодорка, но Карлеуша даже не я отразява хахаххаха Много и пука за нашата кифла,че я е копирала хахаххаха СМЯХХХХХХХХ! Хахахха Тодорка става всеки ден за смях и ако не трие постоянно коментари,то 90% ще я хулят яко, както правят навсякъде хаххахах Няма по-жалка картинка от това недоразумение!

Коментирай

блаа

преди 8 години

За нещо все ще става, но да потърси за какво точно, защото за певица определено не става. Няма талант, няма и харизма.

Коментирай

блаа

преди 8 години

Николета е по-жалка и от нея. Как забавляват хората, само ако могат да се усетят, но уви не могат.

Коментирай

АХАХХАХХАХ

преди 8 години

Това най-грозното и най обсадиха същество със себе си, наречено Йелена Карлеуша тръгнал някой да копира точно от нея хахахахахахах . Ако тя винаги умишлено следват тенденцията за първи после да може да се каже, че копират от нея това не означава, че на другите им е забранено да следват тенденцията или че копират Йелена. А и на Андреа много добре и стои цвета. Андреа е много красива жена и стои за разлика от това същество обсебена от себе си Йелена Карлеуша.

Коментирай

няма такава наглост и простотия!

преди 8 години

Тодорка и красавица? Майтап си правите!!! Та, тя дори не прилича на жена, а си е чист травестит , външно! А, доколкото се знае и говори е и на двата бряга. И това дори харесвало на Кобрата.Не я ревнувал от жени, стига да не се пори с мъже. Но, сигурно ще се окаже и ялова, та за нищо се кахъри Опулев, а тя стиска кълки понякога за пред очи. ха ха Кой теб те знае, че си жива на този свят бе, Травестит смотан и бездарен? Колко жалък опит да привлечеш вниманието към себе си от известните по света. А, това, че първа сестрата на Ким се е пуснала с тази окраска на прическата, какво всъщност според теб означава??? ха ха ха . Че, на теб ти харесва , а НЕ Е КПИРАНЕ!!! За другите - я копират, та макар да са излезли с тази прическа преди теб. Тъпо, нагло, неграмотно и бездарно същество! Най- големия майтап е напъните да пише с Гугъл преводач постинга си. Жалко нищожество!

Коментирай

.

преди 8 години

И сега ти смяташ, че е написал нещо умно нали ? Но от страна много смешно и глупаво ти изглежда коментара...

Коментирай

ах

преди 8 години

А, трябва ли да ме интересува твоето мнение?!? ха ха xa

Коментирай

S

преди 8 години

Тоест Теодора какво казва? Не откраднах от оная, не от тая, напишете си домашното! :D :D :D

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.