Грозно! Фенове нападнаха Кристиан Костов: Мършав боклук! (Всичко за ужаса)

https://hotarena.net/skandali/grozno-fenove-napadnaha-kristian-kostov-marshav-bokluk HotArena.net
Грозно! Фенове нападнаха Кристиан Костов: Мършав боклук! (Всичко за ужаса)
Младата звезда с българска жилка Кристиан Костов има проблем с недоброжелателни фенове. Момчето, което донесе на страната ни престижното второ място на „Евровизия“ през 2017 г, е станало жертва на преследване и телефонен тормоз, разбра HotArena.


Крис разказа за неприятната ситуация в социалните мрежи: \"Като артист съм свикнал да си правя снимки, видеоклипове, селфита, и др. Схващате идеята, нали? И така... днес имах бизнес среща, затова се събудих много рано, но нито се чувствах добре, нито изглеждах така. Просто не беше най-добрият ми ден.


Реших да отида да си взема шоколадово мляко, за да се развеселя, но там ме чакаше човек (все още не знам как е разбрал къде точно ще бъда, но както и да е...) Той ми каза: \"Здравей, Крис, нека да направим селфи\". Любезно помолих да не се снимаме точно днес, а също и да не ме върви след мен, защото не съм в настроение. Не за първи път го виждам, със сигурност ЗНАМ, че вече имаме поне 5-7 селфита.


И така... взех си нещата и тръгнах, но видях как той тича наоколо, търсейки ме, като в междувременно се обажда на някого. Отидох на срещата.


30 минути по-късно приключихме и когато излязох навън, ме чакаха четирима по-големи хора, които настояваха да се снимаме. Изтъкнаха, че са чакали да изляза в продължение на 1 час. Нещо повече - казаха ми, че съм ДЪЛЖЕН да го направя, защото съм публична личност и нямам право на лично пространство. Отново любезно отказах, защото се плаша от хора, които ме дебнат и преследват.Тогава избягах с една приятелка, докато наш близък остана, водейки разгорещен спор с тях. Сега получавам съобщения, изпълнени с омраза (не знам как са научили телефонния ми номер, но вече дори не се изненадвам), в тях се пише: \"Тъжно е, че някога обичах работата ти, понеже ти си голям боклук, мършав пед*раст... (хомофобия, здравей) Върни се във Виена\" и т.н. и т.н.


Ще го кажа веднъж. Аз не съм \"нещо\" или нечия \"собственост\". Имам собствени чувства и свободна воля. Чувствам се отговорен за действията си спрямо хората, които ме подкрепят и се опитвам да достигна очакванията на всички - да бъда добър човек. Но не можете да си представите колко пъти другите са груби\", написа в Инстаграм певецът.


Многобройните му фенове го подкрепиха с положителни коментари под публикацията. А според мнозина причина за хейта срещу Костов е пормененият му имидж след престоя му в Южна Корея. Където той предизвика истински фурор и стана част от K-Pop културата. В това число и с по-шармантните си и цветни дрехи, предават от Телеграф.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.