„Стари кучета“ дават акъл и пари на млади колеги: Меди продуцира брат си, Галин наложи Лидия и Десита, Емануела ще търси млади таланти…

14 Май 2022, 15:35


В последните години стана изключително модерно изпълнители, които имат успех, да решат да дават не само акъл, но и пари на млади дарования. Мнозина  от тях станаха продуценти, като определено може да се каже, че има доста добри попадения.

За около две години фолк певецът Галин безспорно успя да се наложи като продуцент, а неговите изпълнители са едни от най-популярните и търсени с днешна дата. Още с обявяването на „Алфа мюзик“  Галин представи Лидия и Десита. За малко в лейбъла на Галин бе и Диона. Двамата не се сработиха, макар Диона да успя да покори родните класации. И ако с Диона не им се получи, то определено Симона има бъдеще, коментира в бранша. От мъжка страна към момента Галин залага само на чаровния Адам.

Видял успеха на колегата си по същия път тръгна и Меди. Съвсем скоро той представи музикалната си компания „Мега стар“, като първите му изпълнители са собствения му брат Сабатин и чаровната Габриела, а отскоро в каталога на фирмата пребивава и племенницата на Галена - Доника, която вече направи няколко опита на стена, за жалост не толкова успешни.

Миналата седмица стана ясно че и фолк певицата Емануела търси нови таланти. Красивата изпълнителка е част от нова компания която се казва „РА Мюзик“. Продуцентският екип се състои от известната певица Емануела и колегата й Александър Попов, по-известен в като Супер Саш.

 Криско към момента е партньор в българската звукозаписна компания Facing The Sun records. А също е собственик на лейбъла “Aдаманд рекърдс”. Една от най-успешните му изпълнителки се оказа Тита, която също в последните години зави към поп фолка и към момента не е ясно дали още се води лице във фирмата на откривателя си или е тръгнала да се развива самостоятелно. Последната дама, която Криско представи е екзотичната Ина Гаярдо.

 През 2008 година Графа става съосновател на  „Монте мюзик“, като продуцира едни от най-известните изпълнители на съвременна българска музика - Михаела Филева, Деница Караславова, Рафаел, Акага, Вензи, Били Хлапето, Прея и други.

Като процент от известно време се изявява и Любо Киров. Мария Илиева обаче се провали с това си начинание и затвори своята „Стерео стая“.

В далечната 2008 година Миро подаде ръка на талантливата Дивна, която тогава бе малко момиченце, което бързо успя да спечели сърцата на всички, писа „Телеграф“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени