Стоян Алексиев: Не ми се живее! Безпаричието го депресира, вече нямал и лев, с който да плаща квартирата на 23-годишната си любовница

2929
03 Август 2018, 15:07


От известно време насам Стоян Алексиев шокирал близки и познати с фаталистични думи, научи HotArena.

 

Похотливият актьор, нашумял с връзката си с много по-младата студентка Ивана Бобойчева,  непрекъснато повтарял, че не му се живеело вече и животът му приключил, откакто го пенсионирали от трупата на Народния театър, писа „Ретро“.

 

Когато получил за пръв път известие, че приключва дейността си, той отишъл да агитира свои колеги да се молят на шефа на театъра Мариус Донкин да се върне на работа. Босът склонил и го оставил за още няколко месеца на щат, като после отново задействал процедурата по пенсиониране.

 

67-годишният актьор не бил съгласен, че възрастта му е чак толкова преклонна, че да си ходи вкъщи.

 

„Поисках от него да спринтираме в някаква определена отсечка. Или да се катерим по сграда, може би някакво дърво, за да не е толкова опасно, да види, че съм още във форма“, разказва за отчаяния си ход Алексиев.

 

Донкин не приел безумното предизвикателство и му предложил да остане на работа на половин щат. Стоян загърбил гордостта си и приел, тъй като доста бил закъсал финансово. С последните си спестени пари наел адвокати, които да го посъветват как да изкриви ръцете на администрацията на Народния.

 

Говори се, че на Алексиев му трябвали най-вече пари заради младата му любовница. Клюката гласи, че той й плащал квартирата в София, в която двамата си чуквали интимни срещи. И до ден днешен Стоян продължавал да снове между законната си съпруга Надежда и 23-годишната студентка.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Iliev
преди 10 месеца
-4
Toya e golem... Evala dedo!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени