Светът полудя по Енджи Касабие! Красавицата предизвика дискриминация

24 Септември 2017, 10:16


Красавицата от новия сезон на Вип Брадър - Енджи Касабие предизвика възхищение не само сред мъжете в къщата, но и в почти цял свят.

Ослепителната докторка предизвика одобрителни коментари още с влизането в къщата, като дори беше избран за най-красива жена в къщата на Вип Брадър. Освен с красота, д-р Касабие предизвика възхищение и със своите ценности - звездата не се вписва в арабският фанатизъм, но следва принципите на живота така чисто, както никога не сме виждали до сега в участник, носещ титлата "ВИП".

В профила на певицата в социалните мрежи нейните асистенти споделят информация за участието й в шоуто на арабски език, така звездата достигна до такава популярност, че дори информацията за участието й в българското шоу влезе в новините в Дубай. Освен това, самата страница има главно посещения от САЩ, Ливан и още арабски страни, според разпечатка на администраторите за популярността й в мрежите. В България също зрителите масово одобряват звездата и отказа й да се натиска с мъжете в къщата за рейтинг.

Красотата, обаче трудно се прощава и веднага предизвика и известна доза хейт от жените в къщата. Сашка Васева обвини мъжете, избрали Енджи за "Мис Вип Брадър", заради факта, че е арабка и независимо от личните качествата на звездата и коренно различното й поведение от това на типична ливанка, Васева се поддаде на анти-арабската пропаганда. Сашка най-дискриминативно заяви, че не трябвало да лансират араби в къщата, макар очевидно Касабие да е най-красивата жена във ВИП-а.

По-късно Васева нападна без причина и футболиста Даниел Златков и лесно стана ясно, че реалната причина за хейта идва не от патриотизъм, а заради номинацията, която Енджи и Златков й дадоха.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
50 lv razhodi
преди 5 години
0
silikonovi kovri i pitki bol v bradara
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Щерю
преди 5 години
0
По-кротко! Светът е полудял по тази никаквица, ама друг път!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени