Тачо отпраши към Маями, а Жени се състари от мъка за нула време! (Ето какви ги върши той на свобода)

04 Октомври 2014, 11:37


Съпругът на Жени Калканджиева – Стефан Манов, се чувства отлично извън „ВИП Брадър“, както самият той споделя в свое интервю. Кофти му е единствено, че е оставил Евгения сама в Къщата, която за няколко дни се съсипа от налегналата я депресия, породена от изгонването му, научи HotArena.net.

 

Добре дошъл, сине!

 

Тачо споделя, че е бил истински щастлив, когато е напуснал дома на Големия брат. По договор той е трябвало да пренощува в хотел, но е избрал да се прибере вкъщи. Там била майка му Рина, която бе поела грижите за сина му Жорко, докато той бе в шоуто.

 

Родителката обаче водела задълбочен разговор по Skype и не чула, че на вратата се звъни. Наложило се е Манов да хвърля камъчета по прозорците, за да й сигнализира, че чака да му се отвори входната врата.

 

Кеф ми е, ама не най

 

Въпреки премеждията и радостта, че се е прибрал вкъщи, Тачо споделя, че за две неща от шоуто му е кофти. Едното – че бе изгонен заради Зорница и другото – че е оставил Жени сама в Къщата, пише в. „24 часа“.

 

Жени повехна

 

Шестата в света по красота сподели, че вечер се депресира от липсата на съпруга й. Дори обвинява себе си за изгонването му. Усмивката от лицето й изчезна и като че ли от мъка се състари само за няколко дни, ходи подпухнала и рошава.

 

Отделно присъствието на Зорница я нервира допълнително, въпреки че избягва всякакъв контакт с нея.

 

Равносметка и раздяла

 

Равносметката на Стефан Манов от престоя му във „ВИП Брадър“ е следната: „Къщата е едно ужасно място, в което не дават дори една бира“.

 

Тачо е категоричен, че няма как да се раздели напълно с Евгения. Все пак тя е майка на детето му. Сигурен е, че дори и да не живеят под един покрив, ще останат добри приятели.

 

Любов от пръв поглед през 2006 г.

 

Той дълги години живее в Испания, преди да се залюби с Калканджиева. Дори там се запознават – шефката на „Визаж“ отива на екскурзия през 2006 година с приятелки. По някаква случайност попаднала на купон за рожден ден, на който присъствал и Манов.

 

Тогава той не подозирал тя колко е известна, както и факта, че е избрана за шестата по хубост в света през 1995 г. Влюбват се от пръв поглед, след което той се прибира окончателно в България. Сключват брак през 2007. Тогава Стефан е бил на 22, а Жени – на 31 г.

 

Тачо споделя, че разликата във възрастта им никога не е представлявала проблем.

 

Манов отпраши за Маями

 

Напусналият участник вчера се похвали в социалната мрежа, че лети за Маями. Дали отива на почивка, дали е сам или с компания, Тачо не се похвали с подробности пред Фейсбук приятелите си. Със сигурност обаче не е там, за да лекува алкохолизъм в специализирана клиника, както писаха онлайн издания.

 

Щом може да си позволи подобно пътуване, вероятно си е взел хонорара, който, ако може да се вярва на слухове, е 40 000 лв. Спекулираше се и с това, че не само ще си тръгне от шоуто без пари, но ще заплати и неустойки.  

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
iva
преди 8 години
0
samo,4e honorarite se izpla6tat sled priklui4vaneto na formata.....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени