Тита стана РОБ на Криско (Вижте как рапърът ИЗДЕВАТЕЛСТВА над певицата)

4505
29 Август 2018, 15:00


Младата тийн идолка Христина Христова-Тита се е превърнала в роб на своя продуцент Кристиан Талев-Криско.

 

Откакто работи в музикалната му компания „Adamand Records“, певицата е кукла на конци в ръцете на рапъра, научи „Галерия“.

 

„Прави само каквото й каже Криско и е длъжна да го уведомява за всяка своя стъпка. Не може до WC-то да отиде, без преди това да го е попитала удачно ли е да ползва тази тоалетна или не й е на нивото“, възмутени са нейни близки. Според тях за продуцента Тита е просто една машина за пари, без право на собствено мнение и живот.

 

Всички тези рестрикции са описани в договора на певицата, който подписа пред 2 години. Според контракта изпълнителката на „Вуду кукла“ няма право дори да си смени прическата, без да го е съгласувала с продуцента си. Дрехите, които носи, също са предварително подбрани от хората на Криско, както и козметиката. Те трябва да са определена марка, за рекламирането на която рапърът взима процент.

 

Тита няма право да приема оферти за реклама на какъвто и да било продукт, без знанието и финансовата изгода на Талев.

 

„Известна козметична компания предложи на Тита да стане нейно рекламно лице през социалния си профил. В замяна тя щеше да ползва продуктите им безплатно. Криско обаче категорично я отряза, защото заплащането не е кеш и той няма облага“, разказват колеги на Тита от музикалните среди.

 

Изискванията на „Adamand Records“ към тяхната „робиня“ стигат още по-далеч. Според договора й тя няма право публично да огласява интимните си връзки, без разрешението на Криско. Същото се отнася и при прекратяване на отношения – Тита е длъжна да симулира привързаност към бившия си, докато продуцентът й не разреши да скъса с него.

 

Неотдавна „Галерия“ разкри и за друга, изключително крайна клауза в договора на певицата. А именно „Бременност“. Тита няма право дори да си помисля за деца в следващите 10 години. „Ти си машина за пари, не машина за бебета“, отсякъл Криско при един от последните им разговори.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)
преди 10 месеца
-2
Дебелото прасе скоро ще изчезне! Няма талант, нито излъчване.. Копира яко Гери-Никол, а песните и са с най-просташките и малоумни текстове.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хх
преди 10 месеца
-3
пита има путенциал
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени