Турнето на „Пайнер“ – сплетни, интриги и борба за власт (Обновени ПОДРОБНОСТИ)

29 Юли 2014, 13:00


Най-актуалните чалгаджийки ще радват публиката в няколко града я на живо, я с пеене на плейбек. Въпреки че подготовката около представянето на всеки изпълнител вече е към края си, то интригите и бробата за власт са в разгара си, научи HotArena.net.

 

Всяка дама от фолк съсловието иска да бъде най-забележимата на концертите. Залагат на скъпи тоалети, дори повечето са наели свои балети и са заложили на атрактивни ефекти, с които да изпъкнат от останалите.

 

Най-оспорваната борма е между Галена, Андреа и Анелия, които щердро пръскат финанси, за да са по-по-най.

 

Мария също се бутала да бъде сред големците на турнето, но според феновете тя не може да влезе дори в челната петица на топ имената в жанра, пише сп. „Блясък“.

 

Най-много пари инвестирала Галена в шоуто си, за която било важно представлението й да е на световно ниво.

 

Броила близо 100 бона за своята програма, а тоалетите, с които ще я видим, били от последните колекции на известни дизайнери.

 

След нея се нареждала Мария, а после Андреа.

 

Налице са и отборите, а ако има разбирателство и колегиалност зад кулисите, то ще е лицемерно. Андреа била близка само с Джена и Анелия, Галена пък общувала с Цветелина Янева, а Преслава – партия с всички.

 

Глория, Райна, Ивана и Камелия няма да са в редиците от изпълнители на турнето.

 

Единствено сред мъжете нямало никакво напрежение. Петима юнака ще зарадват на концертите – Борис Дали, Илиян, Константин, Фики Стораро и Галин. Те не се вълнуват дали представянето им ще е на ниво и дали ще струва стотачки и хилядарки. За тях било най-важно да зарадват хората.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени