Виктор Стоянов влиза в „Сървайвър“? Ергенът се похвали, че постоянно го дърпат за различни проекти (+Какво още сподели)

09 Май 2022, 15:25


Виктор Стоянов би участвал в „Сървайвър“, ако го поканят, призна самият той. В интервю за сайта cultinterview.com той не крие, че откакто е стартирало предаването „Ергенът“ отвсякъде го дърпат да се включи в различни проекти и той трябва да отсява това, което е най-добро за него.

 

Затова и на въпроса какъв друг тип риалити би го привлякло, той отговаря „Сървайвър“. „Звучи ми интересно. Като изключим напрежението около личните отношения, което се получава, самото преживяване ми харесва. То е изпитание на психика, на издържливост, на физика.“

 

В момента се е захванал и с доста ангажименти, които досега е занемарявал, като се опитва да жонглира между срещи и различни проекти.

 

„Излизам от кръга си на комфорт, от нещо, с което съм се занимавал с години. Приятно и вълнуващо е. Едното, с което се занимавам, е бизнес, другото е с мобилни технологии, а третото е изцяло арт.

 

В процес съм на регистрация на собствена фирма. Официално се водя безработен, обаче съм по-ангажиран от всякога. Усещам, че изпушвам понякога и ставам разпилян. Наслаждавам се на интереса на хората и на милите думи“, разкрива Виктор.

 

Колкото до личния си живот, признава, че не му липсва внимание, но това и преди е било така. С тази разлика, че сега не може да прецени дали жените го търсят, за да се сдобият със слава, или защото наистина го харесват.

 

„Ще си остана с номера с розата. Наскоро майка ми искаше да поздравя нейна колежка от офиса, като ѝ поднеса роза. Отидох и се оказа парти на дамата. Бях като в небрано лозе.

 

Обожавам червени рози от малък. Няма друго цвете, което да отразява толкова силно любовта“, заключва най-желаният ерген у нас.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди седмица
0
Явно клиповете на пошлата чалга в които се снима е най-доброто за него.Много ''отсява''предложенията нЕма що.С нищо не е по-различен от простоватите чалгаропитечки които продуцентите му бяха подбрали за гротесктното шоу в което участва.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха
преди седмица
0
Той е кипра, не е за Сървайвър. Няма как да си гелосва присадената косица, само ще перчи мускили като Ванко.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Eргенът
преди седмица
0
много мило
Оффф
преди седмица
0
На мен не ми харесва като мъж.....с Тея мустациии .....язьк ,че с Наум не се взеха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени