Виктория Петрова се изнесе от дома на Красен Кралев! (Новинарката и ексминистъра се разделиха окончателно)

02 Март 2022, 16:10


Водеща на новинарската емисия на Би Ти Ви Виктория Петрова се раздели с бившия спортен министър Красен Кралев. Новинарката събрала багажа си и напуснала дома на бившия си приятел още през лятото на миналата година. Тя е взела решението да прекрати дългата си връзка с Кралев, защото любовта им вече се била изпарила и отношенията им били тотално изчерпани. Освен това 43-годишната журналистка отдавна мечтаела за деца, докато нейният възлюбен, който вече има голяма дъщеря, нямал намерение тепърва да дундурка бебе.

 

Раздялата им не е изненада за приятелите на новинарката, защото двамата неведнъж са били скарани, но след това отново са давали шанс на връзката си. След изнасянето й от дома му през лятото обаче изглежда отношенията им са приключили окончателно и няма връщане назад.

 

Двойката изкара заедно шест години, запознават се по време на първата телевизионна изява на Кралев като министър на спорта в предаването „Лице в лице" при Цветанка Ризова. Пред студиото той среща Виктория Петрова, която, не щеш ли, спира при него. Но не да си говори с министъра, а да побъбри с пиарката му, с която се познават отдавна. Тя учтиво ги запознава и дори възкликва: „Как е възможно да не се познавате при положение, че и двамата сте от Варна, и двамата имате общо с медиите“.

 

Преди министерското кресло Кралев е собственик на рекламна агенция и на няколко информационни сайта.

 

„Лице в лице" свършва и навръщане в колата, вместо с пиарката да направят анализ на представянето му - все пак е първото му тв участие като министър, той не спира да пита за красивата водеща. Докато стигнат в министерството, вече е научил от първа ръка достатъчно неща за нея, които нямат нищо общо нито със звездния й имидж, нито с лъжите за нея по медиите. Още тогава чува, че Виктория има силен, направо опърничав характер, но може би дължи кариерата си тъкмо на тези качества. Всичко, което е постигнала, го е направила сама с работа, амбиция и без никакви протекции.

 

След време Кралев разказва на приятели, че Виктория отдавна е в полезрението му. Още преди да я познава, наблюдава развитието й, воден от местен варненски шовинизъм. Забелязва я от тв „Европа", където тя за първи път започва да се занимава с телевизия. След първата им среща той я кани на кафе, но тя колебливо отказва. Кралев обаче не се примирява с нейното решение и проявява настойчивост. Накрая Виктория склонила да се види с него, но предварително порязала намеренията му, като заявила, че е много заета и срещата им няма да продължим дълго.

 

Всъщност се случило точно обратното. Двамата толкова си паснали и така се улисали в задълбочен разговор, че не усетили кога са минали цели 4 часа. Още на следващия ден Петрова споменала пред колеги от Би Ти Ви, че е срещнала интересен мъж и няма търпение да се види отново с него, но запазила името му в тайна.

 

За първи път двамата се появиха заедно на театрално представление в родния им град Варна. Тогава Вики запознала Кралев със семейството си и всички останали очаровани от него, а малко след това публично обявиха връзката си. Водещата побърза да се нанесе при избраника си и отношенията им бяха безоблачни до преди няколко години, когато се понесоха първите слухове за раздялата им.


Сега Виктория няма мъж до себе си и е решила да се отдаде изцяло на работата и образованието си, пише „Галерия“.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Викито
преди 2 месеца
-1
Не са на власт, вече палавите му извивки и невероятно чувство за хумор не я възбуждат. И сега ново висше. А после - 3-4 котки…
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
А-ха, ясно..
преди 2 месеца
-5
защо точно лятото е решила да се раздели с него. Защото е ясно, че ГЕРБ няма да бъде на власт...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
коричката
преди 2 месеца
0
да и защто точно в този сезон от годината?


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени