ВИП СКАНДАЛДЖИИ: Жени замерва с яйца съседи - Тачо ги бие, шеф Петров кълне клиенти, Георги Христов нарича Катя Близнакова дебелана

19 Март 2022, 15:17


Звездите също плачат! Дори и те не са застраховани от скандали, писа Телеграф.

 Поредното доказателство за това е популярна с буйния си нрав Жени Калканджиева. Обществена тайна е, че когато обърне чашка-две, пали метлата. Съвсем скоро шестата в света по красота българка попадна поредната междусъседска война. Комшия на красавицата се оплака, че тя е нарязала  гумите на колата му и счупила огледалото. Съседът на миската признава, че скандалите с нея продължават от години. Преди време именно този комшия - Георги отново бе част от среднощна разправии с Жени. Тогава Тачо - мъжът на Мис България дори му посегна на бой. Преди време съдът призна Евгения Калканджиева за виновна за непристойно поведение. Преди време на Гергьовден Мис България 1992 и съпругът й спретнаха  скандал във входа на блока с няколко свои комшии. Между групата се разигра небивал скандал, гарниран с хвърлени яйца и обидни епитети от Калканджиева, и заплахи от страна на Тачо. Тогава се наложи намесата на полицейски патрул.

Името на Калканджиева попадна в още един шумен скандал, само че този път не е по комшийски. По време на модно събитие в столицата подпийналата миска започна да обижда Миглена Каканашева. Реакцията на Жени не бе приета никак радушно, не само от присъстващите на ревюто, но и от потребителите в социалните мрежи, след поява на видеото запечатало пиянските изцепки на Калканджиева. Половинката на Калканджиева също е популярен с агресивния си нрав и буйното си поведение Той бе арестуван след като преби свой съсед.

Рут Колева също често  пуска в действие отровния си език. Преди години изпълнителката спретна скандал в столичен магазин за дрехи. Тя се опитала се вмъкне в рокля с размер s, а продавачката й обяснила, че  той е прекалено малък за звездата, което я извадило от равновесие и тя започнала с пълно гърло да ругае продавачката.  Преди време пък се сби с жена на паркинг за принудително отстраняване на автомобили, където сприхавата Рут започнала да обижда чакащо семейство.

В на разправии често попада и певицата Жана Бергендорф. Тя беше вдигнала ужасен скандал в магазин за един лев. Спречкала се без да бъде провокирана от каквото и да е с друга дама. Двте се разминавали в тесния коридор на магазина. Жената се обърнала към Жана. Тогава тя избухнала“ „Да, огледай ме хубаво! Звезда съм““, последвали  обидни епитети към жената. Името на Жана е свързано с още много конфликти - наркотици и алкохол. Преди беше задържана за 24 часа след тежък битов скандал.

Шеф Петров също е известен с чепатия си характер. Преди време готвачът си позволи да псува и кълне своя клиентка, която имала неблагоразумието да даде ниска оценка след посещение в едно от заведенията му.

Заради лошо пиянство легендата Георги Христов доста често изпуска гнева си. Лошото му настроение често може да бъде забелязано във Фейсбук.  Преди време Христов написа вулгарно послание, насочено към Ваня Щерева и дъщеря й Мила, с което взриви феновете си.

 

    „Някаква звезда с майка! и боклуци! Мила робен или errs! Няма такава държава! Дълголетно творчество на творкинята! Тази е по-жалка от майка си! Съжалявам”.

Това вулгарно послание, преливащо от правописни и пунктуални грешки, буквално взриви феновете му, които в коментарите си дадоха ясен знак, че това не може да е нормално поведение, което, вероятно, е провокирано от алкохолна упойка.

Звездата се изпокара с приятели като Валентин Колагин и Кичка Бодурова. На парти нападнал и наричал Катя Близнакова дербела, а дует Ритон – бидон.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени