Златка мъсти на Джизъса, мляска се с друг мъж

https://hotarena.net/laifstail/zlatka-masti-na-djizasa-mliaska-se-s-drug-maj HotArena.net
Златка мъсти на Джизъса, мляска се с друг мъж

Златка Райкова тръгна в контраатака срещу Благой Георгиев.

След като го спипа в изневяра и се разделиха, двамата известно време запазваха мълчание по темата. Нервите на бившата плеймейтка обаче не издържаха и тя реши да линчува публично Благо. Направи го косвено, като показа скандално клипче. На него Златка се целува страстно с език с друг мъж. Мацето държи новия любовник за ръката, след което го награбва и почва да го мляска.

То
ва се случва по време на частно парти, на което присъстват и други хора. Една от приятелките на Златка коментира по време на клипа: \"Не снимайте, ма\", а друга отвръща: \"Ша пра\'я к\'от си искам, беее...\".

Видеото категорично слага край на съмненията разделени ли са Благо и Златка. Бившият футболист и блондинката имат общ син. Благойчо-джуниър навърши 2 годинки през октомври. Не е ясно кой гледа мъника в момента, като Златка е постоянно по заведенията в компанията на своите приятели гримьори Цецо и Момчил, писа \"България Днес\".

П
оявиха се съмнения дали скандалното клипче не е инсценировка. Според запознати самата Злати е била бясна на Благой. Поради тази причина тя измислила сценката с целувката, като за целта е използвала не свой любовник, а просто близък приятел. Иначе наскоро се появиха тайни кадри, на които се вижда как Русата Златка обядва с мъж, обявен за милионер.

Има съмнения, че Джизъса също има нова половинка до себе си, заради която е настъпил раздорът в отношенията му с плеймейтката. \"България Днес\" вече писа, че футболистът от известно време е засичан по ресторанти и заведения със знойна красавица. Папараците ни дори ги заснеха как карат колите си един след друг и заедно отиват в столичен хотел.Георгиев не иска и няма намерение да се сдобрява със Златка. Той вече изтри всичките си общи снимки с нея в социалните мрежи и спря да я следва.

12 Коментара

1

преди 2 години

ще я наебе няколко пъти, ще и намачка циците и после айде който от къде е. Ще го направи малко известен покрай нея. После като им кажем курва на блокирват хаха. А пък те самите се хвалят с такива клипчета или снимки

Коментирай

dudu

преди 2 години

Типична реакция "щом ти си с друга, виж че и аз мога да съм с друг"

Коментирай

ха ха Хо

преди 2 години

Просто се е върнала към професията си.

Коментирай

007

преди 2 години

Прилича на копи пейст на историите на Джугани- горките деца с такива рофители без ценности.

Коментирай

абе,

преди 2 години

Дреме му на зрънчовото чене на футбалеркото.Той ги сменя на 2/3 години такива като нея.

Коментирай

1

преди 2 години

Колко е смешна и как се унижава! На тоя вече щом си му омръзнала и ти изневерява ако ще и с 10 мъже едновременно да се търкаляш все тая.А и всяка може да си намери бързо някой за секс и натискания.Ама да си намериш друга сериозна връзка вече е по-трудно.Но като нямаш акъл и се хващаш с такъв дето оставя жени и семейства нон стоп, трябва да ти светне че и теб същата съдба ще те достигне.Сега се прави че не и пука и се натиска като тийнейджърка с този да се прави на голяма непукистка.Тъпо парче.Жалко наистина за децата на такива , бързат да родят да не изпуснат тоя нашарен пън и после поредното деца без баща.

Коментирай

е

преди 2 години

WTH?!

Коментирай

и защо раждате, овци безмозъчни...

преди 2 години

златки, джулки, отварачки....и вякакви подобни; проституцията е призвание за някои... а те си мислят че са много вървежни ....

Коментирай

Hihi

преди 2 години

Благой носи венчална халка от известно време,, да не е имало сватба., Смях снях

Коментирай

минувач

преди 2 години

кой си ти да съдиш бе!?

Коментирай

zlatka kurvata

преди 2 години

nai goliamata kurva v bulgaria kolkoto sa ia ebali tolkova i sa ia bili tolkova boi e iziala taia kurvaaaaaa xaxaxaxaxaxaxaxa zlatka tika kolko mnogo tika ima kurvata xaxaxaxaxaxaxa xem kurva prostitutka xem boi e iala xem tikove ima xaxaxaxa

Коментирай

Hihi

преди 2 години

Много злоба и завист към Златка, за тези години където беше с Благой, беше много отдадена на семейството. Нека някой го отрече. Всеки е правил грешки на младини. Благой оставя три жени и четири деца. Родителски грижи означава да си постоянно с децата си, да ги виждаш как заспиват събуждат и искат постоянно внимание и обич.Когато има грешка има и прошка. Обичта е до време, трябва да има уважение и разбирателство между двамата родители. Дано си простят, бяха много мила и хубава двойка. Няма без прегрешния хора, Който е без грешен само той може да ги съди. Дано се осъзнае Благой и разбере, че по мило от семейството няма. Златка поне през всичките години показа колко го обича. Щом обичаш Бог, означава, че трябва да обичаш и жена си, която те е дарила с най милото.и скъпо нещо - деца.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.