Златка Райкова във война с бащата на Благо

https://hotarena.net/laifstail/zlatka-raikova-vav-voina-s-bashtata-na-blago HotArena.net
Златка Райкова във война с бащата на Благо

Плеймейтката Златка Райкова не може да се диша с бъдещия си свекър Жоро Георгиев, научи „Галерия“. Бащата на Благой Георгиев също не я одобрявал и от самото начало бил против връзката им.

 

Нещо повече – Жоро бил толкова разочарован от избора на сина си, че отказал да ги благослови и да присъства на сватбата им. Това била и една от причините двамата все още да нямат брак, твърдят семейни познати. Другата причина са парите.

 

 „Синът ми е златно момче, много добър, набожен, на мравката път прави. За това и жените цял живот го използват. Шафрантиите са съсипали толкова много хора, жалко за сина ми, че така и не случи на жена ”, изплака наскоро бащата на Джизъса пред медиите.

 

С това той за пореден път удари шамар на Райкова, която преди няколко месеца го направи дядо за четвърти път. Според запознати Жоро Георгиев все още не е виждал внучето си от Златка именно заради обтегнатите им отношения.

 

Най-големият трън в очите му била първата му снаха Христина Витанова. Според него тя е най-голямата използвачка сред жените му. От нея Джизъса има две деца и й плаща издръжка от 5000 евро. Толкова превеждал по сметката и на втората си жена Есмер Омерова, от която има син.

4 Коментара

Съседката

преди 4 години

Какви глупости пишете бе хора,вчера видях дядото да разхожда малкото внуче с другите две внучета и аз самата им се наслаждавах като ги виждах колко са радостни,а и много пъти съм виждала Златка и Благой като идват в тях.

Коментирай

бееее,

преди 4 години

Той няма правилна преценка за сина си,тръгнал да прави оценка на избора му на жени.Какъвто синът му такива и жените му.

Коментирай

До бееееееееееее

преди 4 години

Познавам лично този човек и мога да ти кажа че е много свестен а и не вярвам да е говорил тези неща които се пишат

Коментирай

Кьормеков

преди 4 години

Изкуствени зъби,изкуствени цици,силикон се "показва" отвсякъде,повръща им се на обикновените хора,после някои лумпени пишат,че завистта била в основата на отрицателните реакции.Когато познаваш индивидите на снимката,ти си улеснен да пишеш за миналото на тези нежелани натрапници.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.