100 Кила стана 10-и клас и ще учи в Германия!

1245
12 Декември 2017, 16:00


Рапърът 100 Кила вече е в 10-и клас и много се гордее с това, узна HotArena.

 

32-годишният Явор Янакиев ходи на вечерно училище в столицата и активно взима изпитите си. Купил си е много учебници и се подготвя сериозно за шестте учебни модула, които му предстоят през февруари следващата година. Когато му е било времето, е учил в Професионална гимназия по електротехника и строителство в Търговище и завършва 8 клас. След това сменил 12 училища до 10-и клас. През това време работел различни професии, за да помогне в издръжката на семейството си, като най-често е бил продавач, писа „Шоу“.

 

Едва сега успява да се завърне в училище и да завърши 10 клас. „Точно сега мисля, че трябва да направя това, защото то по никакъв начин не може да ми донесе плюсове в професионално отношение, но ми носи лично удовлетворение. Винаги има време да се образоваш, да завършиш. Имам амбиция да завърша не само средно, но после и висше образование – искам да уча за продуцент в чужбина“, споделя той. И признава, че някои от уроците не са никак лесни, но пък трудното се компенсира с много желание и пак се научава рано или късно.

 

Сега ще бъда в 10-и клас във вечерната гимназия на улица „Дунав“ в София. Много приятен екип ме посрещна. Задочна форма съм, взимам само изпитите. Например по български език и литература – чета от Сервантес до Яворо. Уча и немски език, защото бъдещите ми планове са свързани с обучение в Германия“, отсича рапърът.

 


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
х
Преди 1 година
-1
Много е готин. Блазе и на приятелката му.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени