4-дневният Фестивал на балканската музика и кухня в Орешак събира най-големите звезди! (Ето какво са подготвили организаторите за Вас)

2476
18 Юли 2017, 18:47


Едни от най-големите изпълнители на балканска музика са в програмата на втория по ред Фестивал на балканската музика и кухня, който ще се проведе в троянското село Орешак.

 

На сцената в четирите дни на събитието – 31 август – 3 септември, ще бъдат Драгана Коич – Кеба, Татяна, формация Илия Илиев, Георги Милчев – Годжи, Руси Русев и Брияна.

 
Фестивалът ще се проведе на голямата поляна до Националното изложение на занаятите. Негов организатор е сдружение „Младежта на Троян в действие“, а съорганизатор – Община Троян. Целта на събитието е да се опознае културата на нашите съседки по граница, тъй като балканската музика е в кръвта и на българите, а кухнята им е също по наш вкус. 

Много ефекти, 3D лазери, огромен видео екран, пиротехника и още много други изненади, очакват феновете и почитателите на балканската музика и кухня, твърдят организаторите.
 
За първи път по време на фестивала ще има демонстрация по карвинг – изкуството да рисуваш върху плодове, от шеф Божидар Димитров.
 
Друга новост ще бъде Балканската шекерджийница – посетителите ще могат да видят и сами да опитат да направят сладкиши. Бирарията ще бъде с 3000 седящи места, въпреки че бирата не е балканско питие. Това обаче не е признак за тревога – балканският човек е доказал, че може да се справи с всичко в чашата си.
 
За всички деца е подготвен огромен по площ и съоръжения увеселителен парк!
 
ВАЖНО: ВХОД СВОБОДЕН! ПРОГРАМА ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ДНИ!
 
Събитието се осъществява с подкрепата на лидера в производството на електромотори на Балканите – ЕЛПРОМ ТРОЯН, както и със съдействието на Мebelino.bg, GOODNIGHT.BG, NET WORX и мандра САРАЯ.
 
За връзка с организаторите на фестивала: 0886 87 87 85

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени