Агънцето Жорко от „Фермата“ ще стане чеверме

1439
11 Октомври 2017, 22:00


Клането на агнето Жорко предизвика бурни страсти във „Фермата“ тази вечер и изправи едни срещу други защитници на животните и фенове на месоядството, видя HotArena


Още преди 2 седмици фермерите гласуваха апела на Българското сдружение на веганите, в което се настояваше животните да не бъдат убивани за храна във фермата. И решиха, че искат да ядат месо, включително от животни, отгледани във фермата.Тази вечер фермерът на седмицата Гечо реши, че е дошло време да се яде месо, което от началото на сезона участниците са вкусвали няколко пъти и то само по празнични поводи. Гечо заколи Жорко с помощта на танцьора Калоян, който изненада всички с инициативата си да помогне. 


Наглед градското чедо сподели, че му се е случвало да го прави заедно с дядо си, а във фермата искал да покаже, че нямало нищо страшно в това. Животното умира за секунди, няма нищо мъчително в това, редеше баш -колячът. Думите му обаче потресоха треньорката на кучета Елена и Франческа, които и преди това се обявиха против отнемането на живота на Жорко и напуснаха масата. 


„Това поведение е просташко. Ние не сме диваци, живеем в 21 век, но простотията е на ниво“, наредиха Гечо жалостивите фермерки. В отчаянието си иначе хрисимата Елена не пропусна да излее злоба по тези, които искаха месо на масата си. Няма да умрат от глад, ако не го заколят. Въодушевяват се от убийствата. Да им убият кучетата, Алек има куче, него ще го заколи ли, както правят на Изток?, не се стърпяха двете защитнички на животните Франческа и Елена.  


Въпреки протестът им обаче животното в крайна сметка беше разфасовано и приготвено за чеверме. Темата е особено деликатна и актуална в съвременния свят, за това я подложихме на гласуване от самите участници, обясниха и преди продуцентите на предаването Иван и Андрей. 


Миналата година веганите дори протестираха, но сега самите фермери получиха правото да определят дали да спазят апела им или не. 


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Стоян
Преди 1 година
-2
Тва предаване никога не съмго гледал.Абсолютна тъпня.......
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Абе много сте прости бе журналя жълти идиоти
Преди 1 година
-2
Кой ви гледата тъпата ферма.Да ви е. ба шибаните мозъци.И снимка сложили простаците с простаци.Иван и анндрей некъдърните кой им гледа тъпите предавания и по този начин със снимки ли ще имат гледаемост.Некъдърни изчадия
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени