Бащата Красимир Горсов: Мечтая да чуя „тати“ от Мануела

4043
02 Януари 2018, 11:37


"За 2018 година си пожелавам да чуя "тати" от Мануела. Искам да излезем на разходка двамата, но не да я нося на ръце, а да ходи до мен. Мисля, че това е нейната година! Имам някакво вътрешно усещане. Знам, че тази година ще се случат много позитивни и положителни неща за нея!"

Това признание направи пред "България Днес" бащата на Мануела Горсова - Красимир. Историята на момичето потресе цяла България преди повече от 10 години, но все още тежко отеква в душите на хората. В злополучния 5 август, световният шампион по фигурно пързаляне - Максим Стависки, качил се пиян зад волана, премаза с джипа си младото момиче и приятеля й Петър. Инцидентът стана на един от завоите край река Ропотамо, близо до Приморско. Момчето не оживя, а Мануела вече десетилетие е в будна кома.

"За Мануела празници няма! Тя разбира всичко. Знае, че е Коледа, Нова година, но не мисля, че се чувства добре. Мога да видя всичко в погледа й, без да говори!"

Празниците младото момиче посрещна в тесен семеен кръг - с майка си Диана и баща си Красимир. В първия ден от Новата година бяха посетени от дългогодишният им приятел Влади Въргала, който е неотлъчно до тях и никога не пропуска да поздрави Мануела за даден празник.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени