Бившата на Радев се скри на село! Гинка взе децата и избяга при майка си (Подробности)

4126
25 Август 2017, 14:00


Първата съпруга на президента Румен Радев се е покрила в родното си село, научи HotArena.

 

След скандала със СЕМ и Агенция за закрила на детето, който Гинка завихри на бившия си мъж заради коментарите му в телевизионен ефир по повод общите им наследници, банкерката решила да ги отдалечи максимално от него, съобщи „Ретро“.

 

В момента цялото семейство се намирало в село Равнища, Пловдивско, където родителите на Гинка имали китна вила. Вместо да се възползва от годишния си отпуск, отмаряйки край морето, бившата жена на държавния глава преценила, че има нужда от почивка сред природата, в компанията на най-близките си.

 

На село я посрещнала нейната майка Добринка, която се зарадвала повече на присъствието на внуците си, защото рядко ги виждала. Докато били малки, гостувала непрекъснато в София, но децата вече се справяли сами, а щерка й имала нужда от пространство и спокойствие.

 

Към компанията на село се присъединили и приятели на Гинка от младежките години, както и нейният по-малък брат Тошо. Не е ясно дали тайнственият господин, с когото екссъпругата на Радев има повече от колегиални отношения, я е придружил и на пътуването до провинцията.

 

Близки до банкерката разкриват, че всъщност изненадващото й прибиране в родния край било тактически ход в борбата за родителство с Радев. По този начин тя отдалечила дъщеря им Дарина и сина им Георги от него, защото неотдавна той изявил желание да ги вземе заедно със себе си в резиденция „Евксиноград“, където ще почива. Децата щели да се разминат и с традиционното си лятно посещение при родителите на президента в село Славяново, Хасковско. Леля Станка и бай Георги се обидили на бившата си снаха, понеже не пускала внучетата да им гостуват.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени