Богомил Грозев тежал 110 кг. Новинарят вече спазва режим и спортува активно

749
20 Август 2017, 12:32


Трудна битка с килограмите е спечелил преди време Богомил Грозев. И тъй като помни добре усилията, с които е изваял сегашните си форми, водещият на сутрешните емисии „Новини” на Нова тв спазва хранителен режим, от който не си позволява никакво отклонение, и освен това спортува активно следобед, научи HotArena.

Той отдавна тренира. Даже дълги години се е състезавал по уиндсърф. Тогава у нас този спорт още навлизал, имало само един клуб на къмпинг Арапя. Днес новинарят с умиление си спомня отбора и всички таланти, с които е спортувал. Не може без спорт, не само защото с него бори стреса и се „зарежда”, а и за да поддържа идеалната визия, на която се радва днес. Той с неохота си спомня, че преди време, когато не бил особено активен в тренировките, напълнял страшно много и станал 110 килограма. Тогава осъзнал, че освен спорт, за да е в перфектна форма, е нужен и хранителен режим.

„Зависи какво ядеш. Човек е податлив към определена група храни и обикновено тя е най-любимата му. И ако се отпусне, резултатът е налице. В момента съм 86 килограма и те са съвсем други, заради активното трениране. Спазвам режим. Категорично не го наричам диета, защото диетата е много грешно разбрано понятие. Диетата е глад, а аз не гладувам, защото това е ограничение. Просто си подбирам храните, не се тъпча, ям поне 3 пъти дневно”, казва Богомил Грозев.

За него режим означава правилно хранене, което съвсем не означава строги забрани. Освен това той е имал режим, в който всяка неделя си позволява пица или баница: „Организмът има нужда от тази форма на стрес. Държиш го в режим и в един момент му даваш всичко. Храненето, спортът и начинът на живот трябва да са балансирани – така ги разбирам аз нещата”, отсича Грозев.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени