Бомба! Гущеров към HotArena: Обявявам ви война, ще ви хакна! Християне, здравей, че бързам! А ще издържиш ли теста за бело?

8592
11 Януари 2018, 10:54


Християн Гущеров реши да се прави на мъж и около 12 на обяд на 9 януари директно заплаши HotArena!

Той се свърза на мобилния телефон с един от собствениците на медията и започна да се лее неадекватна реч:

"Или ще се разберем да не пишете нищо за Светлана Василева и мен или ви обявявам война! До един час мога да ви хакна сайта. Вие знаете ли кой съм аз? ", бълваше змии и гущери Гущеров. Повод за гнева му са станали две актуални публикации при нас. В едната пишем, че Гонзовица му слага рога, а в другата от същия ден 9 януари разкриваме, че блондинката мисли да му бие шута. Причината е повече от логична. Обещал й кола, но кола няма. И най вече ето къде го стяга чепика : че баща му е против връзката му с плеймейтката.
Та това разгневило много наследника на иначе уважаваната фамилия Гущерови. И той реши да се прави на мутра пред HotArena. Състоянието му по говора беше видимо неадекватно въпреки ранния час на денонощието.

Случайно или не малко след това срещу HotArena действително започна масирана хакерски атака. Тя имитираше милионен трафик от чужбина към сайта, както и над 50 000 опита да се проникне в сървъра ни. Докато настроим всички защити временно сайта беше недостъпен. И към момента е възможно част от потребителите да имат временна невъзможност да влизат в HotArena. Гарантираме им, че това ще бъде оправено.
HotArena не се наема да твърди категорично, че Християн Гущеров е платил за флууд атаката над нас. Може да е той, може да е някой несебърски миндил. Или някой друг. Работим активно по събиране на доказателства, които след това ще бъдат предадени на ГДБОП.

На 10 януари във вестник "България днес" излиза най-непрофесионалния и поръчков материал от създаването на иначе уважавания вестник. В анонимна дописка се твърди, че Светлана Василева била тормозена. А най - логичното предположение е, че публикацията е поръчана и дори продиктувана от Гущеров. Даже знаем и чрез кой негов приятел. Разбира се, в текста на България днес няма нито едно вярно изречение. Но този срам да си го носи вестника.

HotArena никога не е имала досега интерес към Християн Гущеров. Той не е нито чалга звезда, нито плейметка, нито светска персона.
HotArena съветва Гущеров да не се прави на мутра и да поспре със заплахите. Не само, че не е мутра, ами е и смешен. Като има претенции към сайта да се обърне към съда. Там обаче го очаква голямо шоу :)

Християн Гущеров вече е доста любопитен професионален обект на HotArena!

Много знаем за него, с доста пикантни неща разполагаме. След като момчето търси публичност в жълтите медии ще си я получи. Все пак е гадже на популярно момиче. Това автоматично го вкарва в светските хроники. Ако Гущеров е решил да води война с HotArena ние го съветваме да изключи телевизора за малко, защото явно гледа много филми.

Младо момче е, да вземе да излезе от ролята си на пазач на къщата, малко да се поразходи навън, да поспортува. HotArena не води войни срещу никого. Ние само си вършим работата. Как и дали добре успяваме преценяват нашите читатели.

И като стана въпрос за работа очаквайте скоро следните теми за новата шоу звезда Християн Гущеров:

Ще се подложи ли Гущеров на тест за наркотици и какво ще покаже резултата?

Каквото прави по цял ден гаджето на Светлана Василева?

От кога почва да пие? И какво пие?

Става ли му или не му става?

Има ли кеш или е въздух под налягане? От кой има страх да му спре кеша? И защо?

Какво мисли баща му за връзката му със Светлана Василева? Защо няма снимка с нея?

Очаквайте и ексклузивни голи снимки от банята на Гущеров, 18+ са!!!

И още и още все жълти темички. За разлика от тези на Гущеров поне ще са истински.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени